Αύριο Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου, οι φίλαθλοι της «Μαύρης Θύελλας» θα μπορούν να απολαύσουν μέσω live streaming έναν ακόμα αγώνα τής αγαπημένης μας ομάδας. Αυτή τη φορά ο Παναιγιάλειος αγωνίζεται (3μ.μ.) εκτός έδρας, και συγκεκριμένα στις Σέρρες, όπου φιλοξενείται από τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής τού φετινού πρωταθλήματος της Football League.
Υπενθυμίζεται πως η «μελανόλευκη» διοίκηση έχει συνάψει συμφωνία με την εταιρεία «A.F.A. Management LtD», η οποία δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων και στη μετάδοση αγώνων ποδοσφαίρου μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους χιλιάδες φιλάθλους μας, σε όποιο μέρος τού κόσμου κι αν βρίσκονται, να απολαμβάνουν κάθε στιγμή τής ομάδας αλλά και ό,τι συμβαίνει εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Έτσι λοιπόν, αύριο, όλοι εσείς που αγαπάτε τον Παναιγιάλειο θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε live τον αγώνα τής ομάδας μας, χρησιμοποιώντας το κινητό τηλέφωνο, το tablet, τον υπολογιστή ή την smart TV σας!
Ο τρόπος είναι απλός: Μπαίνετε στο site της εταιρείας www.afastream.com και κάνετε κλικ στην ενότητα «Tickets». Από κει θα οδηγηθείτε στην αυριανή αναμέτρηση και θα πρέπει να ακολουθήσετε συγκεκριμένα βήματα προκειμένου να εξασφαλίσετε το ηλεκτρονικό σας «εισιτήριο» για να δείτε ζωντανά το νέο αγώνα τού Παναιγιαλείου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ