Κακά μαντάτα για τρεις ομάδες της Β’ Εθνικής… ΑΟΧ, Καλλονή και Παναιγιάλειος αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών για οφειλές προς ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα Χανιώτες και «σαρδέλες» κινδυνεύουν με -6 για χρωστούμενα προς τους Πρίφτη, Χατζηλιάδη και Γιορέντε, Δαύκου αντίστοιχα ενώ οι «μελανόλευκοι» με -3 για οφειλές προς τον Νίκολα Κρισμάρεβιτς.

Σημειώνεται πως το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έχει δώσει και στις τρεις ομάδες προθεσμία τριών ημερών για να ισχύσουν οι ποινές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ Χανιά την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Εριντ Πρίφτη κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 514/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ Χανιά την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Ανέστη Χατζηλιάδη κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 515/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Ραούλ Γιορέντε κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 48/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Νίκολα Κρισμάρεβιτς κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 47/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναιγιάλειος την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Δαύκου κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 44/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ».

*Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην ανακοίνωση της η ΕΠΟ έκανε λάθος αρχικά και έγραψε το όνομα Δαύκου αντί Κρισμάρεβιτς στην περίπτωση του Παναιγιάλειου.

Πηγή: www.a-sports.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ