Ο Αρμάντο Γκούφα και ο Νίκος Τρίγκας μπορεί να έχουν συμφωνήσει με τον Παναιγιάλειο και να προπονούνται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, εδώ και μία εβδομάδα, αλλά τα δελτία τους ακόμα δεν έχουν εκδοθεί. Η καθυστέρηση αυτή, όπως είναι φυσικό έχει προκαλέσει προβληματισμό στις τάξεις των «μελανόλευκων», αφού οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή είναι μόλις 17.

Μαζί με τους προαναφερθέντες, όπως αναφέρει και δημοσίευμα της ιστοσελίδας flnews.gr, ο Παναιγιάλειος έχει συμφωνήσει και με τους Βουτσιώτη και Δινοβίτση . Μάλιστα, η περίπτωση του Δινοβίτση και η συμφωνία του με την ομάδα του Αιγίου,  έγινε γνωστή μέσω του λογαριασμού του ποδοσφαιριστή στο facebook, όπου και ανέβασε φωτογραφία με το κασκόλ της «μελανόλευκης» ομάδας.

Τέλος, το ίδιο δημοσίευμα του flnews.gr, αναφέρει ότι ο Γιώργος Στρέζος τα έχει βρει σε όλα με τον ΟΦΗ, με την διοίκηση του Παναιγιάλειου, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, να είναι θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του. Όπως γίνεται κατανοητό, αν ο Στρέζος αποχωρήσει από την «Μαύρη Θύελλα», τότε οι «μελανόλευκοι» θα πρέπει να καλύψουν το κενό που θα δημιουργηθεί στον άσσο, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να προχωρήσουν και σε μεταγραφή τερματοφύλακα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ