Με τις αναμετρήσεις της 11ης αγωνιστικής συνεχίζετε το πρωτάθλημα της Football League αύριο,  Tετάρτη(18/01)      Με 17άδα, για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, ταξίδεψε ο Παναιγιάλειος στην Σπάρτη, ενώ εκτός έμειναν οι Γκούφας και Τρίγκας. Οι “μελανόλευκοι” θέλουν να αποσπάσουν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα μακριά από το γήπεδό τους. Οι «μελανόλευκοι» σε πέντε εξόδους μετρούν ισάριθμες ήττες και παρότι για ένα ακόμα ματς οι διαθέσιμοι είναι μόνο 17, υπάρχει η πεποίθηση ότι θα συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία. Ο Δημήτρης Σπανός ανακοίνωσε τη 17μελή αποστολή της ομάδας του, στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονται οι νεοαποκτηθέντες Τρίγκας και Γκούφας, ενώ δεν θα ταξιδέψει στη Σπάρτη και ο Κουτσοποδιώτης, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με τη «Μαύρη Θύελλα».

Η 17μελής αποστολή των Αχαιών: Τσάπαλος, Στρέζος, Αθανασίου, Ρότα, Κοντοές, Ρέλλας, Ντέμο, Μπούζας, Κατίδης, Στίκας, Μωυσίδης, Καζναφέρης, Τσιλιγκίρης, Ξόμπλιος, Σκαρτσίλας, Καζβιρόπουλος και Κρητικός.

Αντίθετα, η Σπάρτη θα παραταχθεί χωρίς τον Γιώργο Μπουντόπουλο ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα με την Καλλιθέα., ενώ αμφίβολος για τους <Λάκωνες> είναι και ο Ηλίας Αναστασάκος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ