Η πρώτη προπόνηση για τους μελανόλευκους για τη νέα σεζόν που θα βρει την αιγιώτικη ομάδα ύστερα από 31 χρόνια στο τοπικό πρωτάθλημα γίνεται σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο στις 7:00 το απόγευμα. Ο Αλέξης Σπυρόπουλος και ο Μάκης Λελούδας έχουν καλέσει όλους τους παίκτες να βρίσκονται στα αποδυτήρια στις 5:30. για να τους μιλήσουν και να παραλάβουν και τον αθλητικό τους εξοπλισμό.

Παρόντες θα είναι οι παίκτες που έχουν αποκτηθεί έως σήμερα, εκτός  από  Νίκο Τσίμπιτση καθώς θα μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων την Παρασκευή και οι Θεοφανόπουλος, Κουτρόπουλος.

Στο μεταγραφικό σχεδιασμό ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί το πλάνο της τεχνικής ηγεσίας, καθώς σήμερα θα δοκιμαστούν και παίκτες από τη Κ15 για να αξιολογηθούν  από τους 2 προπονητές, αλλά περιμένουν και τα αποτελέσματα από τις σχολές που έχουν δώσει εξετάσεις κάποιοι ποδοσφαιριστές (Σπυρόπουλος, Κουτρόπουλος) καθώς υπάρχει η περίπτωση να φύγουν από το Αίγιο για τις σπουδές τους, που θα έχει σαν αποτέλεσμα τη διοίκηση και τη τεχνική ηγεσία να βρουν τους αντικαταστάτες τους

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ