Τρεις εντός έδρας παιχνίδια θα δώσει ο Πανσερραϊκός μέσα σε μία εβδομάδα.606 λεπτά χωρίς γκολ συμπλήρωσε ο Πανσερραϊκός στη «λευκή» ισοπαλία με τον Αιγινιακό, ενώ αγνοεί τη νίκη από τις 4 Ιανουαρίου.

Τα «λιοντάρια» καλούνται να ξυπνήσουν άμεσα και το πρόγραμμα τα αναγκάζει να το κάνουν αν δεν θέλουν να μπουν σε περιπέτειες.

Οι επόμενες ημέρες είναι γεμάτες υποχρεώσεις, αρχής γενομένης από την Πέμπτη (16/2) και το ματς με τη Λαμία που είχε αναβληθεί λόγω της κακοκαιρίας.

Πριν προλάβουν να πάρουν… ανάσα, οι Σερραίοι θα τεθούν αντιμέτωποι με τον Κισσαμικό (19/2) και σχεδόν στα… καπάκια και με την Καλλονή (22/2).

Και αν το ματς με τους Φθιώτες δεν θα φέρει την… καταστροφή αν χαθεί, στα άλλα δύο, με τους Κρητικούς να ψάχνονται ακόμα για το τι θα γίνει με τον Σπύρο Μπαξεβάνο και της ομάδα της Λέσβου στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, η νίκη θεωρείται μονόδρομος.

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης στοχεύει, λοιπόν, σε τουλάχιστον 6 και – γιατί όχι – και σε 7 βαθμούς από τη στιγμή που τα ματς γίνονται στην έδρα της ομάδας του και οτιδήποτε λιγότερο θα θεωρηθεί αποτυχία και θα αυξήσει τη γκρίνια.

Γιώργος Κρανιώτης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ