Οι Κρητικοί κινδυνεύουν να χάσουν έξι βαθμούς από τη συγκομιδή τους στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, λόγω οφειλών σε δύο ποδοσφαιριστές. Προθεσμία τριών εργάσιμων ημερών να εξοφλήσει τους Ανέστη Χατζηλιάδη, Ερίντ Πρίφτη έχει ο ΑΟ Χανιά για να μην αφαιρεθούν βαθμοί. Αυτό ανακοίνωσε την Πέμπτη (16/03) το Διαιτητικό Δικαστήριο, καθώς υπάρχει τελεσίδικη απόφαση της Α’ ΕΕΟΔ που κοινοποιήθηκε την ίδια ημέρα.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Αριθμός απόφασης 26/2017

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Ανέστη Χατζηλιάδη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 515/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών  από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αριθμός απόφασης 27/2017

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Ερντίν Πρίφτη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 514/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών  από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Γιώργος Κρανιώτης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ