Ο Κισσαμικός φιλοξενεί τον Άρη, σε ένα από τα πιο δύσκολα… τεστ του πρωταθλήματος γι’ αυτόν, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής. Εκτός πλάνων για το δύσκολο σημερινό ματς βρίσκεται  μόνο ο Καμερουνέζος  Μούσσα Ποκόνγκ.

Αναλυτικά η αποστολή του Κισσαμικού: Λαζαρίδης, Πολίτης, Παγώνης, Τσερκέζος, Σταθάκης, Παντελάκης, Ενγκουέμ, Κουρέλλας, Τσοντάκης, Σελινιωτάκης, Γκούμας, Τιάγκο Σίλβα, Μάριο Μαρτίνεθ, Θέος, Βλάχος, Κίκε, Μίλιτς, Μάντζης.

Με στόχο τη νίκη και μόνο, θα παραταχθεί ο Άρης απέναντι στον Κισσαμικό. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ξεκινήσει το πρωτάθλημα με ισοπαλίες και σήμερα θέλουν μόνο το… τρίποντο ώστε να ρεφάρουν και να αναρριχηθούν στη βαθμολογία, χωρίς συνάμα να έχουν κι’ άλλες βαθμολογικές απώλειες. Ο Νίκος Αναστόπουλος άφησε εκτός αποστολής τους Ανάκογλου και Μπούρμπο λόγω ενοχλήσεων που αντιμετωπίζουν, ενώ Τζιμπούρ και Ίλιτς κόπηκαν επίσης, όπως και οι Ντόγος και Μάντζαρης.

Αναλυτικά οι επιλογές του Αναστόπουλου: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Νέτο, Ραούλ Μπράβο, Αντρέου Γκουεράο, Τάτος, Καράμπελας, Ιντζίδης, Μπαργκάν, Τσουμάνης, Τζανακάκης, Ντούνης, Ρόβας, Καπνίδης, Παυλίδης, Βουτσιάς, Χαριτωνίδης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ