Ο Παναιγιάλειος επικράτησε της Θύελλας Πατρών με 3-1 στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι “μελανόλευκοι” έδειξαν καλό αγωνιστικό πρόσωπο , ειδικά για τα δεδομένα της εποχής και δείχνουν πως βαδίζουν σε σωστά… μονοπάτια. Το σκορ άνοιξε για την ομάδα της Θύελλας στο 1ο λεπτό ο Σκεπετάρης, για να ισοφαρίσει ο Βασίλης Μπούνας στο 23′ για τον Παναιγιάλειο. 

Στις αρχές της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 49′ ο  Παναγιώτης Σκούτας έδωσε το προβάδισμα στους μελανόλευκους με 2-1 και στο 90′ ο Ηλίας Μπίτρας έκανε το τελικό 3-1.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Κοντογεώργος, Αποστόλης, Καφεντζής, Σπανογιάννης, Οικονόμου, Μπακατσέλος, Μπούνας, Χριστόπουλος, Παπαδόπουλος, Γκάτσης, Σπυρόπουλος.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Δημόπουλος, Μπίτρας, Παπασπηλιόπουλος, Κουραχάνης, Κουτρόπουλος, Κόλα, Κόρακος, Μπέσκος, Άνι, Σάντρι, Σκούτας.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ: Σουτζόγλου, Κατριβέσης, Γκοτσόπουλος, Δασούρας, Παναγιωτόπουλος, Πανίτσας, Μπούμπαλης, Κωνσταντινίδης, Ντίνος, Κασπίρης, Σκεπετάρης.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Κωστογιαννόπουλος, Σπανός, Καλόφωνος, Ηλιόπουλος, Παπαχριστόπουλος, Κοόρτης, Σοφούλης.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ