Ματς… μισή παραμονή χαρακτήριζαν στην Αναγέννηση Καρδίτσας αυτό με τον Αιγινιακό. Οι Θεσσαλοί ήθελαν όσο τίποτα το τρίποντο για να κρατήσουν διαφορά επτά πόντων από τη ζώνη υποβιβασμού και εν τέλει τα κατάφεραν.Η Αναγέννηση «πήρε κεφάλι» στο σκορ στο 33′ όταν ο Τσιλούλης εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, ο Μπουρντουζάν είχε ένα σουτ αλλά πέρασε άουτ.Στο 51′ ο Αιγινιακός έκανε το 1-1 με την κεφαλιά του Φασίδη αλλά η χαρά κράτησε μόλις για 8 λεπτά, μιας και στο 59′ ο Ντιατά έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Καρδίτας ανέβηκε στους 25 βαθμούς.

Σκόρερ: 33′ Τσιλούλης, 59′ Ντιατά – 51′ Φασίδης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Τσόπελας, Δημόπουλος, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Ντεμπελέ (56′ Σμίλτος), Χαλκιαδάκης (70′ Καραγιάννης), Τσιλούλης, Ντιατά, Μπιτέλης, Κρητικός (77′ Ντάνκουα).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Τόλιος, Τσολακίδης, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Πατράλης, Γιοσανγκίμ (46′ Μουκίδης), Ζούρκος, Γκατσολάρι (36′ Μπουρντουζάν), Ζγκούρη, Φασίδης (75′ Μήλιος).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ