Θέλοντας να κάνει σεφτέ στην βαθμοθηρία του ο Παναιγιάλειος αντιμετωπίζει σήμερα το μεσημέρι στις 4.00 στο Τραγανό την τοπική Νίκη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Η Αιγιώτικη ομάδα έχει να επιτελέσει μία αποστολή την οποία θα πρέπει με κάθε τρόπο να την φέρει εις πέρας, αφού όχι μόνο δεν έχει σταυρώσει βαθμό φέτος, αλλά ούτε καν έχει κουνήσει…τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Παναιγιάλειος o οποίος βρίσκεται στα έσχατα του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς την παραμικρή βαθμολογική συγκομιδή (2 ήττες) και τέρματα 0 υπέρ – 5 κατά. Εκτός έδρας έχει 1ήττα (Διαγόρας Ρόδου 0-3).

Όσον αφορά την ομάδα από την Ηλεία αυτή ιδρύθηκε το 1980, έχει για χρώμα το μπλε, χρησιμοποιεί σαν έδρα της το δημοτικό γήπεδο Τραγανού χωρητικότητας 700 θεατών. Με τον Σπύρο Αντωνόπουλο στον πάγκο της κάνει το παρθενικό της ταξίδι στα λημέρια της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας και βρίσκεται στο γκρουπ των ομάδων που απαρτίζουν την 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 1 βαθμό (1 ισοπαλία, 1 ήττα) και τέρματα 1 υπέρ – 4 κατά. Εντός έδρας έχει 1ισοπαλία (Αστέρας Αμαλιάδος 1-1).

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης είναι ο κ. Μιχάλης Ματσούκας από τον Σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας, με βοηθούς τους κ.κ. Γιώργο Γαλανόπουλο και Κώστα Σούζα, από τον ίδιο Σύνδεσμο.

Δεν υπάρχει προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ