Ο Νίκος Κουρμπανάς επέστρεψε και πάλι στον Παναιγιάλειο ύστερα απο την διακοπή της συνεργασίας του με τους ερυθρόλευκους του Πανηλειακού. Πέρασαν 3 χρόνια και 3 μήνες όταν έφυγε απο το Αίγιο και τον Παναιγιάλειο ύστερα απο 3 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο  πάγκο των μελανόλευκων. Κανείς φυσικά δεν μπορεί να αμφισβητήσει το έργο του αυτή την τριετία, από την ημέρα που ανέλαβε βρίσκοντας μόνο ένα δελτίο στην ομάδα, τις δύσκολες στιγμές κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος στην Δ! Εθνική ( με τις συνεχόμενες προσφυγές των περασμένων διοικήσεων να απειλούν ακόμα και με διάλυση της ομάδας), την κατάκτηση τελικά του πρωταθλήματος, και τη συνέχιση και με τα επόμενα 2 χρόνια  με την άνοδο απο την Γ! Εθνική στην football league.

Τι δήλωσε στην διοίκηση του Πανηλειακού:΅Ρεπορτάζ: www.iliaoikonomia.gr

Στη συνάντηση αυτή τους είπε ότι “έχω πρόταση από τον Παναιγιάλειο και θέλω να γυρίσω εκεί, γιατί έχω ψυχικό δέσιμο με αυτή την ομάδα κι αυτή την πόλη”!!!

– Στις προσπάθειες των διοικούντων του Πανηλειακού να μεταπειστεί, δεν κατέστη δυνατό κάτι τέτοιο. “Έχω πάρει αυτή την απόφαση να φύγω, για να πάω εκεί, και δεν την αλλάζω”, ανέφερε!

– Προς το τέλος της κουβέντας αυτής, του επισημάνθηκε από διοικούντες του Πανηλειακού ότι: “Ήδη κάνεις κάτι ανέντιμο, μην το κάνεις κι ακόμα μεγαλύτερο επιχειρώντας έστω να ασχοληθείς με οποιονδήποτε παίκτη από το υπάρχον ρόστερ του Πανηλειακού για να του πεις να πάρει μεταγραφή. Κι αν το κάνεις αυτό, θα τον πάρεις στο …λαιμό σου, γιατί δεν πρόκειται να πάρει δελτίο με τίποτα και θα έχει κι άλλες συνέπειες”…

– Και δόθηκε η απάντηση από τον τεχνικό, πως “δεν υπάρχει καμιά περίπτωση για κάτι τέτοιο, το δικό μου θέμα είναι άλλο κι αφορά μόνο εμένα, δεν πρόκειται να ασχοληθώ με παίκτη του Πανηλειακού”.

Ο Νίκος Κουρμπανάς ίσως αύριο το πρωί κάνει την πρώτη προπόνηση με την ομάδα και στη συνέχεια ανακοινωθεί επίσημα απο την διοίκηση. 

Η πρώτη παρουσία του στον Παναιγιάλειο:

Η αδιάψευστη γλώσσα των αριθμών και η στατιστική υπηρεσία αναγράφουν πως με τον Κορίνθιο τεχνικό στον πάγκο της η Αιγιώτικη ομάδα έδωσε 76 αγώνες που μεταφράζονται σε 46 νίκες, 16 ισοπαλίες και 14 ήττες και τέρματα 122 υπέρ – 58.

 

  Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ:  ΑΓΩΝΕΣ:26  ΝΙΚΕΣ: 22  ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ: 2 ΗΤΤΕΣ: 2 ΓΚΟΛ: 58-18

  Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ:  ΑΓΩΝΕΣ:24  ΝΙΚΕΣ: 12  ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ: 6 ΗΤΤΕΣ: 6 ΓΚΟΛ: 37-21

 Β΄ ΕΘΝΙΚΗ:  ΑΓΩΝΕΣ:26  ΝΙΚΕΣ: 12  ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ: 8 ΗΤΤΕΣ: 6 ΓΚΟΛ: 27-19

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ