ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ: «Σε καμία στιγμή δεν μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι. Από όσο θυμάμαι από το καλοκαίρι, ήταν η χειρότερή μας ημέρα. Δεν είχαμε ούτε ενέργεια, πάθος, δύναμη, στοιχεία που χρειάζονταν για να πάρουμε το αποτέλεσμα απέναντι σε μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Δεν θα μπούμε σε καταστροφικό σενάριο. Το καμπανάκι το έχουμε ακούσει όλοι μας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα υπάρξει πανικός.

Θα πρέπει να σταθεροποιήσουμε την απόδοση της ομάδας, γιατί υπάρχουν Κυριακές που παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και με ουσία και υπάρχουν και άλλες, όπως σήμερα, που πραγματικά ήμασταν άλλη ομάδα με την κακή έννοια. Έγινε η προσπάθεια, αλλά νομίζω ότι ήταν φανερό πως δεν έφτανε.

Ξεχνάμε το παιχνίδι από τώρα και στρέφουμε το μυαλό στην Καλαμαριά για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους εδώ, την ομάδα και τον κόουτς και πραγματικά εύχομαι ο Παναιγιάλειος να πετύχει το στόχο του, γιατί είναι μεγάλη ομάδα».

Σε ερώτηση στους πόσους βαθμούς θα κριθεί η παραμονή, είπε:

«Δεν βγάζουμε κομπιουτεράκια. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να παίρνουμε κάτι από αυτά. Σήμερα, θα κοιτάξουμε τι έφταιξε, για ποιο λόγο ήμασταν έτσι και θα κοιτάμε κάθε Κυριακή να παίρνουμε τα παιχνίδια».

Αν γκρέμισε ο Αιγινιακός όσα έχτισε με τον βαθμό στη Δράμα:

«Σε καμία περίπτωση δεν γκρέμισε τίποτα. Το μόνο που με προβληματίζει είναι η πολύ άσχημη εικόνα, όχι το αποτέλεσμα. Δεν γκρεμίζει τίποτα την προσπάθεια των παιδιών. Νομίζω ότι αν μπορέσουμε να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας, θα τα καταφέρουμε».

Αν θα παίξει ρόλο η έδρα για την παραμονή:

«100%. Το είδαμε και σήμερα. Ήταν πολύ σκληρή έδρα για εμάς. Κι εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Το σημαντικό είναι να πάρουμε και εκτός έδρας βαθμούς».

ΦΟΥΡΤΖΙΟΥ:

«Δεν θα σταθώ στο αποτέλεσμα του αγώνα. Θεωρώ ότι σταθήκαμε πιο άτυχοι από τους αντιπάλους μας. Θα το ξεχάσουμε και θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι σημαντικό για εμάς και θέλουμε τη νίκη».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ