κ. Θεοδοσιάδης:

«Σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, το έκανε ακόμα πιο δύσκολο ο αγωνιστικός χώρος. Σε ένα γήπεδο που μόνο ποδόσφαιρο δεν μπορούσες να παίξεις σήμερα, κυριάρχησαν άλλα στοιχεία. Η δύναμη, η μονομαχία το πάθος και ο εγωισμός. Αυτά τα στοιχεία τα είχαν και οι δύο ομάδες.

Βρεθήκαμε, δυστυχώς για εμάς, στα πρώτα δευτερόλεπτα πίσω στο σκορ και στο πρώτο 20λεπτο αυτό επηρέασε την ομάδα μου. Όταν θες να ισοφαρίσεις ή να κερδίσεις το παιχνίδι, ειδικά με τέτοιες δύσκολες συνθήκες, χωρίς αυτό να είναι δικαιολογία, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Απέναντι σε μια ομάδα που έβγαλε νεύρο, πάθος, ενθουσιασμό, ενέργεια.

Με τέτοιες εμφανίσεις η ιστορική ομάδα του Παναιγιαλείου θα διεκδικήσει την παραμονή. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για το καθαρό παιχνίδι και στα δικά μου, που παρά την ήττα και παρά την ψυχρολουσία, προσπάθησαν πολύ. Κατέθεσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργήσαμε δύο, τρεις ευκαιρίες, όπου θα μπορούσαμε να πάρουμε τον βαθμό και το πιο δίκαιο θα ήταν η ισοπαλία βάσει εικόνα και όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο, όμως δεν υπάρχει αυτό.

Δυναμώνουμε από αυτή την ήττα, κοιτάμε μπροστά. Θα δουλέψουμε σκληρά, να βελτιώσουμε πράγματα και να δούμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, δεν έχω παράπονο. Προσπάθησαν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, διεκδίκησαν το παιχνίδι τουλάχιστον να πάρουμε την ισοπαλία.

Ευχαριστώ τον κόσμου που σε δύσκολες καιρικές συνθήκες έκανε χιλιόμετρα και μέσα στη βροχή έδωσε τον καλύτερό του εαυτό για να μας βοηθήσει. Να είναι σίγουροι ότι θα δουλέψουμε σκληρά για να τους κάνουμε χαρούμενους. Εύχομαι στον κύριο Δημητρίου και στον Παναιγιάλειο καλή δύναμη, καλό υπόλοιπο στο πρωτάθλημα και να καταφέρουν την παραμονή της ομάδας».

Δημήτρης Σανδραβέλης:

«Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Χαίρομαι που είδα μια ομάδα να παλεύει, γιατί είχα ακούσει πολλά που δεν μου άρεσαν. Δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ και δεν μπορέσαμε να έχουμε άμεση αντίδραση. Ήταν βαρύς ο αγωνιστικός χώρος. Προσπαθήσαμε να γίνουμε λίγο πιο επιθετικοί, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν μας βοήθησε καθόλου το γήπεδο να δείξουμε την ποιότητα που έχουμε σαν ομάδα και δεν καταφέραμε να πάρουμε, ούτε την ισοπαλία που πιστεύω να ήταν το καλύτερο. Παρόλα αυτά έχουμε δρόμο μπροστά μας. Με τον κόουτς δουλεύουμε σκληρά από τότε που ήρθε. Πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή συνέχεια.

Καλή συνέχεια στον Παναιγιάλειο και να μπορέσει να μείνει στην κατηγορία. Δεν το συζητώ, μέσα από την καρδιά μου. Και κάτι τελευταίο. Συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου στο τέλος του αγώνα. Δεν είναι αυτή που αρμόζει σε μένα, αλλά δεν δέχομαι από μερικούς φιλάθλους, όποιοι και αν είναι αυτοί, όταν εγώ έχω ματώσει 12 χρόνια εδώ στον Παναιγιάλειο, να είμαι αυτός που είμαι, να με έχουν αναγνωρίσει, έως και το περιβραχιόνιο φορούσα, να βρίζουν την οικογένειά μου, τη γυναίκα μου, τον πατέρα μου, όλους.

Είναι πολύ λίγοι και λυπάμαι, όχι για όλους, για μερικούς, που το παίζουν Παναιγιάλειοι. Εύχομαι στον Παναιγιάλειο να βρει τον δρόμο του. Είναι μεγάλη ομάδα».

Για το αν είχε ο Παναιγιάλειος επιπλέον κίνητρο:

«Ξέραμε ότι ο Παναιγιάλειος έπαιζε το τελευταίο του χαρτί. Δεν ανταπεξήλθαμε. Ήμασταν κατώτεροι λόγω του αγωνιστικού χώρου».

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ