Με μεσημεριανή προπόνηση στο δημοτικό στάδιο Αιγίου ο Παναιγιάλειος ολοκλήρωσε σήμερα τη «μίνι» προετοιμασία του ενόψει του αυριανού «εκτός έδρας» ματς στη… Λιβαδειά με αντίπαλο την Σπάρτη για τον επαναληπτικό αγώνα τής Α΄ Φάσης τού φετινού Κυπέλλου Ελλάδας.

Άπαντες στο «μελανόλευκο στρατόπεδο» γνωρίζουν πως η αυριανή αποστολή είναι εξαιρετικά δύσκολη, μετά φυσικά και το αποτέλεσμα του προχθεσινού αγώνα, όμως εκφράζουν την αισιοδοξία πως η ομάδα θα παρουσιαστεί βελτιωμένη και θα κυνηγήσει, στο μέτρο του εφικτού, το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που θα ανεβάσει την ψυχολογία, κυρίως των παικτών, για τη δύσκολη συνέχεια.

Αμέσως μετά το σημερινό πρόγραμμα που περιελάμβανε χαλαρό τρέξιμο και ασκήσεις τακτικής, ο προπονητής μας Λεωνίδας Βόκολος ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία απαρτίζουν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Στρέζος, Αθανασίου, Τσάπαλος, Σανδραβέλης, Ρέλλας, Ρότας, Πολυχρονιάδης, Κοντοές, Βλάχος, Κουτσοποδιώτης, Στίκας, Μωυσίδης, Μπούζας, Καζβιρόπουλος, Κατίδης, Μπουρλάκης, Σκαρτσίλας, Αράπης, Ξόμπλιος και Κρητικός.

Η «μελανόλευκη» αποστολή αναχώρησε στις 4.45μ.μ. για την Αράχωβα, όπου αναμένεται να φτάσει αργά το απόγευμα προκειμένου να καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο τής πόλης.

Πηγή:panaigialeios1927.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ