Με μεσημεριανή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Δημητρόπουλου, ο Παναιγιάλειος ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα του στο δημοτικό στάδιο «Γρ. Λαμπράκης» (3μ.μ.) κόντρα στην Καλλιθέα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής τού φετινού πρωταθλήματος της Football League.

Στην αυριανή αναμέτρηση ο Λεωνίδας Βόκολος θα στερηθεί των υπηρεσιών των Τσιλιγκίρη (τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές για την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στο ματς πρεμιέρας με τα Χανιά) και Κοντοέ, ο οποίος συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του 46χρονου τεχνικού περί τα μέσα τής επόμενης εβδομάδας.
Αμέσως μετά την προπόνηση, που περιελάμβανε χαλαρό τρέξιμο και ασκήσεις τακτικής, ο «μελανόλευκος» προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει για την Αθήνα.

Αναλυτικά η αποστολή: Αθανασόπουλος, Στρέζος, Τσάπαλος, Σανδραβέλης, Ρότας, Βλάχος, Ρέλλας, Ντέμο, Στίκας, Μπούζας, Κατίδης, Πατινιώτης, Μωυσίδης, Μιχαλόπουλος, Καζναφέρης, Καζβιρόπουλος, Ξόμπλιος, Μπουρλάκης, Κρητικός και Σκαρτσίλας.
Η αποστολή τής ομάδας μας θα αναχωρήσει στις 3.30μ.μ. από το δημοτικό στάδιο Αιγίου με προορισμό την πρωτεύουσα, όπου και θα καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ