Άτυχη στάθηκε χθες η Ομάδα Παίδων (Κ15) του Παναιγιαλείου, η οποία γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Αχαϊκό στην Πάτρα, στον πρώτο αγώνα τής δεύτερης φάσης τού φετινού πρωταθλήματος που διοργανώνει η ΕΠΣ Αχαΐας, καθώς δύο λεπτά πριν το τελικό σφύριγμα δέχτηκε το γκολ που έμελλε να κρίνει και την αναμέτρηση.
Το παιχνίδι στο “Α. Κάνιστρας” ήταν από την αρχή μέχρι το τέλος του ντέρμπυ, με τους δύο αντιπάλους να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν ένα γκολ, κάτι που τελικά κατάφεραν οι γηπεδούχοι οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν μια από τις ελάχιστες αδράνειες των “μελανόλευκων” αμυντικών.
Βέβαια, άπαντες στο “στρατόπεδο” του Παναιγιαλείου γνωρίζουν ότι το 1-0 είναι ένα σκορ που με πολλή προσοχή και προσπάθεια μπορεί να ανατραπεί και να δώσει την πρόκριση στην ομάδα μας, η οποία την ερχόμενη Τετάρτη (3 Μαΐου) υποδέχεται τον Αχαϊκό στο γήπεδο Τέμενης, στον αγώνα ρεβάνς που θα κρίνει το ποιος θα πάρει το “εισιτήριο” για την επόμενη φάση τού φετινού πρωταθλήματος.
Ο κρίσιμος αγώνας έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 5.30μ.μ. και καλό είναι οι φίλοι τού αιγιώτικου ποδοσφαίρου να βοηθήσουν με την παρουσία τους την προσπάθεια των “μικρών” τού Χρήστου Παρασκευόπουλου για να προχωρήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο στη διοργάνωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ