ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ:

Μόνο στα… χαρτιά ήταν ντέρμπι το σημερινό παιχνίδι τής Ομάδας Παίδων (Κ15) του Παναιγιαλείου κόντρα στη Φλόγα Ροδιάς, καθώς οι «μελανόλευκοι» έκαναν έναν… υγιεινό «περίπατο» φτάνοντας στο επιβλητικό 6-0 (!), κατακτώντας έτσι στο γήπεδο Τέμενης την τέταρτη φετινή τους νίκη (σε έξι μέχρι στιγμής αγώνες) για το πρωτάθλημα Παίδων που διοργανώνει η ΕΠΣ Αχαΐας.

Οι «μικροί» τού Χρήστου Παρασκευόπουλου ήταν εκπληκτικοί από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης, έχοντας κατοχή τής μπάλας σε ποσοστό που «άγγιξε» το 80% (!) και, εάν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική τους προσπάθεια, ίσως το σκορ να έφτανε και σε διψήφιο αριθμό!
Πάθος, δύναμη, πίεση σε όλα τα μήκη και πλάτη τού γηπέδου, συνεχείς αλληλοκαλύψεις και πολύ καλό passing game ήταν τα στοιχεία που χαρακτήρισαν σήμερα τους ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι περιόρισαν τους αντιπάλους τους σε παθητικό ρόλο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αποσυντονιστούν και να μην καταφέρουν ούτε στιγμή να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη ευκαιρία στην «μελανόλευκη» εστία, με τον τερματοφύλακά μας Βαγενά να περνά το πιο εύκολο φετινό του μεσημέρι, καθώς δεν χρειάστηκε να πιάσει την μπάλα, πλην ελαχίστων περιπτώσεων…
Τα τέρματα για τον Παναιγιάλειο πέτυχαν οι Σπυρόπουλος (21΄), Κόλα (42΄ και 60΄), Νανάκος (49΄), Χαραλαμπόπουλος (55΄) και Ροδόπουλος (71΄).
Με αυτή τη νίκη η Ομάδα Παίδων «αναρριχήθηκε» στη δεύτερη θέση τής βαθμολογίας, πίσω από τον Δία Σαραβαλίου που οδηγεί την κούρσα αλλά και που έχει έναν αγώνα περισσότερο.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Βαγενάς, Θ. Μήτσης, Κουτρόπουλος, Κόλα, Βλάχος, Αγγελόπουλος, Σπυρόπουλος, Κορόνα, Ροδόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Κεφαλλονίτης (στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Νανάκος, Β. Μήτσης, Γκίνι, Τσάμης, Δημητρόπουλος και Αϊντίν)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ