Επ’ αόριστον αναβολή σε όλα τα Εθνικά πρωταθλήματα αποφάσισαν FIFA και UEFA.

Ο Κώστας Κουτσοκούμνης έδωσε εντολή για επ’ αόριστον διακοπή όλων των πρωταθλημάτων. Η απόφαση αυτή προήλθε έπειτα από τον εμπρησμό του σπιτιού του κ. Μπίκα από αγνώστους, ενώ  αξίζει να σημειωθεί πως τα πρωταθλήματα δεν πρόκειται να ξεκινήσουν εάν δεν υπάρξει ανακοίνωση του πορίσματος, από την έρευνα, των αιτίων της πυρκαγιάς.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ ανακοινώνονται τα ακόλουθα: «Το μέλος της ΠΔΕ της ΕΠΟ και Πρόεδρος της ΚΕΔ κ. Γιώργος Μπίκας κατάγγειλε σήμερα την καταστροφή της οικίας του στη Χαλκιδική από ύποπτη πυρκαγιά, τα αίτια της οποίας ερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. 

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίασή της την αναστολή της διεξαγωγής όλων των εθνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων μέχρι την ανακοίνωση του πορίσματος της έρευνας των αιτίων της πυρκαγιάς από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οπότε και θα επανεξετάσει την στάση της.

Η ΠΔΕ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον κ. Γεώργιο Μπίκα, τον οποίο και θα στηρίξει με κάθε τρόπο.

Η ΠΔΕ ενημέρωσε για την απόφασή της αυτή τον εκπρόσωπο των FIFA/UEFA στην Ελλάδα κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τις FIFA και UEFA».

 

Δυστυχώς, το ποδόσφαιρο μας , όπως αποδεικνύεται, είναι… βαρέλι χωρίς πάτο. Το ποδόσφαιρο που όλοι μας αγαπάμε,  βάλλετε από παντού και δεν φαίνεται να υπάρχει σωτηρία.

Θα σας ενημερώνουμε για τις όποιες εξελίξεις…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ