Χωρίς απρόοπτα συνεχίζουν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους οι μελανόλευκοι ποδοσφαιριστές, κάτω από τις οδηγίες του Σπύρου Μπαξεβάνου και των συνεργατών του.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε 2 προπονήσεις, το πρωί στο δημοτικό στάδιο ενώ η απογευματινή έγινε στο γήπεδο της Τέμενης.

Αύριο υπάρχει μόνο απογευματινή προπόνηση, (Τέμενη) ενώ το Σάββατο στις 18:30 θα δώσουν το δεύτερο φιλικό τεστ (πρώτο στο Αίγιο) με αντίπαλο τον Τηλυκράτη Λευκάδας.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά αυτά πάντα προχωρούν με βάση το οικονομικό σχεδιασμό της μελανόλευκης διοίκησης σε συνάρτηση πάντα με τα τωρινά δεδομένα που υπάρχουν στην Football League και όπως όλοι γνωρίζουμε είναι στο απόλυτο μηδέν.

Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που θα αλλάξει άρδην το σκηνικό στις υπολοιπες προσθήκες που θα γινουν στον Παναιγιάλειο είναι το δ.σ που θα γίνει την Παρασκευή στην λίγκα.

Όπως είναι γνωστό η 4η Αυγούστου είναι η καταλυτική ημερομηνία της δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα, και από τον αριθμό των ομάδων που τελικά θα δωσουν το παρών. Να θυμίσουμε ότι αν τελικά Αγροτικός Αστέρας, Ηρακλής και με ερωτηματικά Πανσερραϊκός, Αχαρναϊκός, Καλλιθέα, δεν τα καταφέρουν, τότε όλες οι υπόλοιπες ομάδες θα περάσουν αυτόματα στους ομίλους του κυπέλλου, κάτι που σημαίνει ότι ο Παναιγιάλειος θα έχει μεγάλες πιθανότητες να υποδεχθεί στο Αίγιο έναν από τους λεγόμενους «μεγάλους» και ως επακόλουθο και αρκετά χρήματα στο ταμείο.

Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να δώσει την δυνατότητα στη διοίκηση να «κυνηγήσει»  μια με δυο ηχηρές μεταγραφες.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ