Ο Τάκης Παπαδόπουλος, έπειτα από 13 ολόκληρα χρόνια παρουσίας στην ομάδα της καρδιάς του, αποχαιρέτησε τον Παναιγιάλειο μέσω ανακοίνωσης, στην οποία τους ευχαρίστησε όλους , τονίζοντας παράλληλα πως θα παραμείνει πιστός φίλαθλος της «Μαύρης Θύελλας».

Οι λόγοι, όπως εξηγεί στην ανακοίνωση, είναι οικογενειακοί αλλά και επαγγελματικοί (λόγω της επιχείρησης του).

Αναλυτικά: 

«Μετά από δεκατρία (13) συνολικά χρόνια παραμονής στην ομάδα της καρδιάς μου, μία είναι η ομάδα, είμαι υποχρεωμένος να διακόψω να την υπηρετώ.

Οι επαγγελματικές και οικογενειακές μου υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω την ενασχόλησή μου σε υψηλό επίπεδο, όπως τουλάχιστον την εννοώ ο ίδιος.

Χρειάζομαι περισσότερο χρόνο για τον εαυτό μου, την επιχείρησή μου, αλλά πολύ περισσότερο για την γυναίκα μου και το παιδί μας.

Με ανάμεικτα συναισθήματα, λοιπόν, νιώθω την υποχρέωση να ενημερώσω πρώτος εγώ, τον φίλαθλο κόσμο του Παναιγιάλειου, όλους αυτούς που με αγάπησαν και με στήριξαν, αυτούς που, ενδεχομένως άθελά μου, στεναχώρησα, αλλά ακόμη και αυτούς που ηθελημένα ή όχι με στεναχώρησαν ή προσπάθησαν να με βλάψουν, ότι αποχωρώ από την ομάδα έχοντας την βεβαιότητα ότι την υπηρέτησα έντιμα, χωρίς σκοπιμότητες, ως πιστός στρατιώτης.

Σε όλους αυτούς λοιπόν απευθύνω έναν θερμό αποχαιρετισμό, τους ευχαριστώ για την στήριξη και την αγάπη τους και τους διαβεβαιώνω ότι ο Τάκης δεν ξεχνάει τις υποχρεώσεις του απέναντι στην ομάδα και τον κόσμο, κρατώ μόνο τις χαρές και τις καλές αναμνήσεις, θα παρακολουθώ ως πιστός οπαδός την ομάδα και εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα και τον κόσμο του Αιγίου, να επιτευχθούν οι στόχοι και στο εγγύς μέλλον να δούμε επιτέλους τον ΠΓΣ μας στη μεγαλύτερη κατηγορία».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ