Ο ΟΦΗ υποδέχεται στο «Γεντί Κουλέ» την ομάδα της Καλλονής και μετά τη ισοπαλία στην πρεμιέρα με τον Κισσαμικό, θέλει μόνο τη νίκη για να μην μείνει πίσω, από νωρίς, στο βαθμολογικό πίνακα. Οι Κρητικοί φυσικά, μην ξεχνάμε πως είναι μαζί με τον Άρη το μεγάλο φαβορί για την άνοδο, κάτι που μόνο του προσθέτει άγχος στους ποδοσφαιριστές. Ο Νίκος Νιόμπλιας  δεν θα έχει στη διάθεση του τον τραυματία Βουό, ενώ εκτός αποστολής άφησε και τους Ροβίθη, Μπολάκη, Κασμερίδη, Βρεττό, Κοντογιάννη, Μανιαδή και Τουγλή.

Αναλυτικά η αποστολή: Δαύκος, Δερμιτζάκης, Κώτσιος, Βαλλιάνος, Κοιλιάρας, Χαντί, Νάστος, Μπουρσέλης, Μασάδο, Όστοϊτς, Μίκιτς, Αντουκόρ, Μιλοσάβλιεφ, Ράντι, Μάνος, Όγκμποε, Φαζός, Κομεσίδης, Κιάσσος και Χίσι.

Η Καλλονή που προέρχεται από την βαριά ήττα στο Μενίδι με 3-0, καλέιται να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του ΟΦΗ. Στα αγωνιστικά, εκτός έμειναν οι Χιντασέλι, Ντάμπος, Γκαμάγκας, Κροτσίδας, Καραγεώργης, Αγριμάκης, Παπάζογλου και Μαλλής, όπως και οι Αρναούτογλου, Λίταινας και Γιουκαρής, οι οποίοι είχαν ταξιδέψει για τον αγώνα με τον Αχαρναϊκό.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Ταΐρη, Μανιάτη, Ζουλιώτη, Ρεπετσά, Ποζατζίδη, Αποστόλου, Τζελίδη, Ευαγγελιδάκη, Γιώργου, Ντάλλα, Σάββα, Λαμπράκη, Φράγκο, Τριανταφύλλου, Μπουρντουζάν, Σοφιάνη, Κέρι και Παραΐμπα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ