Και ενώ η γενική συνέλευση της μελανόλευκης ομάδας πήγε μια εβδομάδα αργότερα (από την Δευτέρα 16 Ιουλίου στις 23 του μηνός) όπου μέσα από τις εκλογές θα αναδεχθεί το νέο Δ.Σ. του ερασιτέχνη Παναιγιαλείου και θα σηματοδοτήσει  το νέο ξεκίνημα της αιγιώτικής ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ!  Εθνικής, τα δημοσιεύματα σε διάφορες εφημερίδες και σάιτ αναφέρονται στο ποιος θα οδηγήσει τους μελανόλευκους  στην προσπάθεια της άμεσης επιστροφής στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Δυο από τα ονόματα που  έγιναν γνωστά ήταν του Μίλτου Γκόφα (στηρίζεται από την πλευρά του Γκάμαρη), και του Χρήστου Παρασκευόπουλου ( είναι ο εκλεκτός από την πλευρά του Δημήτρη Μπαλαφούτη).

Όλα πάντως θα ξεκαθαρίσουν από τις εκλογές της 23 Ιουλίου με τα δεδομένα πλέον να έχουν αλλάξει μετά την απόφαση του Δημήτρη Μπαλαφούτη να ηγηθεί της επανεκκίνησης της Μαύρης Θύελλας,  με τη βοήθεια και άλλων ανθρώπων που έχουν εκφράσει την θέληση τους να βοηθήσουν  σε αυτή την νέα σελίδα της αγαπημένης μας ομάδας.

Αν όλα τελικά πάνε καλά στις επαφές που έχει ο Δημητρης Μπαλαφούτης και θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Τρίτη και στις εκλογές πάρει το ΟΚ από τα μέλη του ερασιτεχνη, τότε  σίγουρα ο νέος προπονητής του Παναιγιάλειου θα είναι ο Χρήστος Παρασκευόπουλος.

Τέλος σε ότι αφορά τις προθέσεις του Γιώργου Γκάμαρη, μετα την τοποθέτηση του στην πρώτη συγκέντρωση δεν έχει υπάρξει κάποιο νέο , εκτός από το όνομα του προπονητή που θέλει να  δώσει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας και είναι όπως προαναφέραμε ο Μίλτος Γκόφας.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ