Ο τελευταίος αγώνας του Παν. Πρωτ. Motocross έγινε στα Γιαννιτσά (Ο.Φ.Μ.Γ.) έπειτα από την αδυναμία της Πτολεμαΐδας (ΑΜΟΕ ) να πραγματοποιήσει τον αγώνα όπως ήταν στο πρόγραμμα λόγω της μεγάλης κατολίσθησης που έγινε στην περιοχή.

Ο αγώνας χαρακτηρίστηκε από την πολύ ζέστη, τους έντονους διαπληκτισμούς στην κατηγορία ΜΧ2 λόγω τιμωρίας κάποιων αθλητών για παραβίαση κίτρινης σημαίας (πρώτη φορά φέτος επιβλήθηκαν ποινές για παραβίαση κίτρινης σημαίας ), είχαμε ανατροπή για την δεύτερη θέση του Πρωταθλήματος στην κατηγορία ΜΧ1.

Η Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ. κατέβηκε με πέντε αθλητές στον αγώνα . Δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους όλοι κατάφεραν να φέρουν το σωματείο στην πέμπτη θέση του Πρωταθλήματος ανάμεσα σε σαράντα ένα σωματεία.

Στην ΜΧ1 ο Γιώργος Ηλιόπουλος (frozen #3 ktm sxf 450) πήγε στον αγώνα έχοντας την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα με 6 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο . Μετά από προσεκτική οδήγηση στην σκληρή και γλιστερή πίστα των Γιαννιτσών κατάφερε να κάνει την ανατροπή κερδίζοντας των αγώνα ( 3ος – 1ος) και έτσι ανέβηκε στην δεύτερη θέση του Πρωταθλήματος.

Με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης μπαίνει και στην Εθνική ομάδα που αρχές Οκτωβρίου θα συμμετάσχει στο ΜΧ των Εθνών στην Αγγλία

Συγχαρητήρια στον Γιώργο για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης , αλλά και για την σκληρή και επίπονη δουλεία που κάνει για να μπορεί να πρωταγωνιστή στην πιο απαιτητική κατηγορία του πρωταθλήματος.

Στην ΜΧ2 είχαμε δυο οδηγούς τον Απόστολο Καραφωτιά (karafire #28 ktm sxf250) και τον Συναπίδη Απόλλωνα (#777 kawasaki kxf 250).

Ο Απόστολος ανέβηκε στα Γιαννιτσά για να κρατήσει την θέση του που ήταν ο πρωταρχικός του στόχος για αυτόν τον αγώνα και αυτό έκανε όντας 8 βαθμούς μακριά από τον επόμενο συναθλητή του κατάφερε να κρατήσει την διαφορά στους 5 και έτσι να τερματίσει στην πρώτη δεκάδα του πανελλήνιου πρωταθλήματος ένας στόχος που επιθυμούσε από την αρχή και αγωνιζόταν γι’ αυτόν!!!

Ο Απόλλωνας στο πρώτο σκέλος ήταν στην 12η θέση όταν παραβίασε την κίτρινη σημαία και ακυρώθηκε μαζί με όλους 10 αθλητές . Στο δεύτερο η πίστα είχε ξεραθεί τελείως και είχε πολύ σκόνη , σε συνδυασμό με τα πολλά μηχανάκια ήταν επικίνδυνη και κάνοντας ένα συντηρητικό αγώνα τερμάτισε στην 22η θέση.

Στην κατηγορία OPEN έτρεξαν 2 οδηγοί από την Λέσχη μας με τον Σωτήρη Βαγενά (yamaha yzf 450 #450) να καταλαμβάνει δυο 8ες θέσεις αλλά λόγω υπερβολικής σκόνης και ζέστης δεν ήταν εφικτό να παλέψει για κάτι περισσότερο. Ο Σταύρος Κρίλης (honda crf 450 #190) δεύτερη φορά στα Γιαννιτσά κατέλαβε την 10η θέση στο πρώτο σκέλος και την 10η θέση στο δεύτερο σκέλος.

Ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο απέναντι στους χορηγούς-υποστηρικτές που είναι δίπλα μας σε κάθε μας αγώνα σε κάθε μας προσπάθεια. Τον Κυρ. Αναστασόπουλο Κώστα και την Ποτοποιία ΚΡΙΝΟΣ και τον Κυρ. Καπετσωνη Φάνη και την Τεχνική Εταιρεία ΑΚΡΟΣ.

Οι χορηγοί που μας στηρίζουν για το 2017 είναι οι εξής.

ΧΟΡΗΓΟΙ
Ταχυεστειατοριο ΑΝΕΜΩΝΗ Κατσιμπηρης Γιώργος
Καύσιμα ΣΕΡΓΙΑΝΙΔΗΣ Σεργιανιδης Παναγιώτης
Καφέ ΜΠΡΙΚΙ Άγγελος Βλαχόπουλος
Φούρνος ΜΠΟΜΠΟΤΣΙΑΡΗ Δημήτριος Μπομποτσιάρης
Ταβέρνα ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ Φραντζής Χρήστος
Μεταφορές Torre trans Πάτρα Διονύσης Μαναγιας

ΥΠΟΣΤΗΡΗΚΤΕΣ
Stihl Αγροτικά μηχανήματα Γεωργίου
ΙΔΙΩΤΙΚΌ ΚΤΕΟ AUTOVISION
Husqvarna αγροτικά μηχανήματα Παπαθανασίου

Το πρωτάθλημα τελείωσε χωρίς προβλήματα και με όλους τους αναβάτες της ΠΑΛΕΜΟΤ να πιάνουν τους στόχους τους. Ξεκούραση είναι η επόμενη κίνηση των αναβατών της για την σωστή προετοιμασία για τους αγώνες Νοτίου Ελλάδος όπου θα έχουμε τον 2ο αγώνα του κυπέλλου στην δικιά μας πίστα 24 Σεπτέμβριου.

Επόμενο ραντεβού στον πρώτο αγώνα 3 Σεπτεμβρίου στην Αρχαία Ολυμπία.

Πηγή: filodimos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ