Την ευκαιρία να επιστρέψει μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, σπατάλησε στην Ελευσίνα η ομάδα της Λαμίας, αφού έμεινε στο 0-0 με τον Πανελευσινιακό και πέταξε δύο βαθμούς, σε μία απώλεια που δεν ήταν στο… πρόγραμμα. Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τη Λαμία, αφού μπήκαν πολύ δυνατά, με σκοπό να πιέσουν και όχι να περιμένουν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση.Οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ, από την άλλη, δε βρέθηκαν σε καλή ημέρα και δε μπορούσαν να δημιουργήσουν και να πάρουν τα ηνία του αγώνα. Στην επανάληψη, όταν η Λαμία έδειξε να… ξυπνάει, ήταν αργά, καθώς ο Πανελευσινιακός έχοντας πάρει αρκετή αυτοπεποίθηση, κατάφερε να διαχειριστεί σωστά το ματς, να κρατήσει το μηδέν στην άμυνά του και να πάρει έτσι ένα πολύτιμο βαθμό, κόντρα σε μία από τις καλύτερες, αν όχι τη καλύτερη, ομάδα του πρωταθλήματος. Στο τέλος είδε κόκκινη κάρτα ο Τζόκιτς, γιατί χτύπησε άνθρωπο από το ιατρικό επιτελείο της Ελευσίνας που μπήκε για να δώσει τις πρώτες βοήθειες σε πεσμένο ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων. Η ένταση ανάμεσα στους οπαδούς είχε διακυμάνσεις, με πολλές προκλήσεις ανάμεσα τους, ενώ εκτός από καθίσματα εκτοξεύθηκαν και νερά – καφέδες.

Kίτρινες: 27′ Noέλ, 45′ Τσούπρος, 70′ Τσίγκρος, 72′ Σταματάκης, 89′ Σιλιγαρδάκης – 34′ Βασιλόγιαννης, 84′ Τζόκιτς. Κόκκινες: 86′ Τζόκιτς.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Μακρυωνίτης, Γραικός, Κολόκας (80′ Καμπούρης), Αρναούτογλου, Τσούπρος, Τσίγκρος (70′ Ζέλιος), Κρισμάρεβιτς, Σιλιγαρδάκης, Ακούζιε (58′ Σταματάκης), Νοέλ, Πρίντεμπς.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Ρότσα, Παπαργυρίου (85′ Τσούκαλος), Κοτσώνης (69′ Kαραγιάννης), Αναστασιάδης, Τζόκιτς, Μπλάζιτς, Όμο, Βασιλόγιαννης, Ματσούκας, Ντουρμισάι (50′ Τσόβιτς).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ