Πέτρος Δημητρίου: «Παίζαμε ένα σημαντικό παιχνίδι, όπως είναι όλα από τη στιγμή που έχω αναλάβει την τεχνική ηγεσία στον Παναιγιάλειο. Από την προσπάθεια της ομάδας έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος και νομίζω πως η παρουσία μας ήταν όπως με την Σπάρτη, απλά εκεί ήρθε το γκολ. Οι ευκαιρίες που χάσαμε στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετές και φυσικά οποιοσδήποτε μπορεί να τις χάσει. Ο Ανδρέας Σταματής που είναι εδώ δίπλα μου μπορεί να έχασε κάποιες, αλλά είχε και πέντε τελικές πάσες στους συμπαίκτες του. Δεν ήθελε να μπει το γκολ παρά την προσπάθεια μας να το ψάξουμε από παντού. Βγήκαμε από τα άκρα, από τον άξονα, πρεσάραμε καλά σε όλο το γήπεδο και δεν το καταφέραμε. Δεν έχω κανένα παράπονο από την ομάδα, είμαι ευχαριστημένος και αυτό που με ικανοποίησε είναι πως επανήλθαμε στην παρουσία που είχαμε με την Σπάρτη και αφήσαμε πίσω το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Πιστεύω πως αν συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό θα μαζέψουμε τους βαθμούς και οι δύο που χάθηκαν εδώ σήμερα θα πρέπει να τους αναζητήσουμε αλλού. Το σημαντικό είναι πως απέναντι σε μια καλή ομάδα, όπως η Αναγέννηση Καρδίτσας δεν δεχθήκαμε γκολ. Η προσπάθεια μας συνεχίστηκε μέχρι το 94ο λεπτό.

Για την αλλαγή του Καναβέτα που μπήκε και βγήκε πάλι θέλω να πω ότι δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλός ένας ποδοσφαιριστής που έγινε αλλαγή. Υπάρχουν κινήσεις που γίνονται για διάφορους λόγους, όπως φρεσκάδα στην ομάδα, τακτική, ταχύτητα. Για το σημερινό, πάντως, θέλω να πω ότι όταν ζητάω κάτι και δεν γίνεται από επαγγελματία ποδοσφαιριστή θα πρέπει να τον βγάλω από τον αγωνιστικό χώρο. Δεν θα πρέπει να το δω συναισθηματικά. Εδώ δουλεύουμε και κάνουμε ξεχωριστά πράγματα ανά ομάδες και όταν η απόδοση της ομάδα σου με άριστα το δέκα είναι στο πέντε, πρέπει να την ανεβάσεις. Αν αυτό γίνει τεσσεράμισι θα πρέπει να βγεις. Οι ποδοσφαιριστές είναι ενημερωμένοι και ξέρουν πως μπορούν να γίνουν αλλαγή στην αλλαγή αν δεν κάνουν αυτό για το οποίο μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Προσπαθήσαμε να κάνουμε πιο ευέλικτο το σχήμα, με πιο γρήγορο τον Κόκκορη, τον Καραβέτα, τον Πολιανίδη και τον Σκαρτσίλα. Πιστεύω πως στο τέλος μπορεί και να το καταφέρναμε»

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ