Ο Πέτρος Δημητρίου δήλωσε:

“Ήρθαμε και κάναμε σήμερα αυτό που λέγαμε και το κάναμε καλά. Παίξαμε ανοιχτά δεν είχαμε να κάνουμε κάτι άλλο. Ξεκινήσαμε καλά στο ημίχρονο, ισοφαρίσαμε το παιχνίδι, το παλέψαμε. κάναμε το δεύτερο γκολ, Είχαμε το δοκάρι, κάναμε ευκαιρίες και σε καμία περίπτωση δεν ήρθαμε να παίξουμε κλεφτοπόλεμο. Παίξαμε ανοιχτά με μια ομάδα που είναι πολύ καλή, ενώ εμείς με πιτσιρικάδες.
Νομίζω αυτή τη στιγμή έχουμε το μικρότερο μέσο όρο στη Β Εθνική, μια ομάδα που χτίστηκε πριν δυόμισι μήνες και προσπαθήσαμε να δείξουμε κάποια στοιχεία που πρέπει όταν παίζουμε με μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Άρης. Διεκδικήσαμε το παιχνίδι και παίξανε ανοιχτά. Τα παιδιά πρακτικά έπαιξαν πάρα πολύ καλά και ο,τι είχαμε συζητήσει το κάνανε. Από ένα σημείο και μετά η ποιότητα της αντίπαλης ομάδας και η κόπωση η δική μας έπαιξαν ρόλο, όμως μέχρι το 70 είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.
Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Αρη έχει πάρει το εισιτήριο για την Α εθνική και καλή επιτυχία στο φίλο μου τον Σπανό και τον Μυροφοριδη.
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν η ομάδα έχει πιθανότητες να παραμείνει στην κατηγορία απάντησε: Η ομάδα αυτήν τη στιγμή νομίζω είναι σωμένη. Έχει 21 βαθμούς αν δεν υπάρχει αφαίρεση, συν έξι βαθμούς απο τα δυο τελευταία παιχνίδια πάει στους 27. Θα διεκδικήσουμε τα παιχνίδια μέσα στην έδρα μας και εκτός ο,τι μπορούμε να κερδίσουμε. Μπορεί οι άλλες ομάδες να έχουν αφαίρεση βαθμών. Εμείς έχουμε κάνει μεγάλη υπέρβαση γιατί την ομάδα την πήραμε με 9 πόντους και δυστυχώς με 8 ποδοσφαιριστές.
Εγώ είμαι ευχαριστημένος γιατί κοιτάξαμε τον αντίπαλο στα μάτια, πολεμήσαμε να δείξουμε ο,τι μπορούμε και όταν παίζεις με μια τέτοια ομάδα μόνο κέρδη μπορεί να έχεις. Αυτό που μπορούσαμε όσο αντέξαμε το κάναμε.

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών ο Αριστείδης Κόκκορης δήλωσε: Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Αρχικά θέλω να πω ότι είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου γιατί παίξαμε επιθετικά με μια ομάδα σαν τον Αρη σε ένα τέτοιο γήπεδο.
Θέλω να πω καλή επιτυχία στον Άρη που πιστεύω έχει πετύχει το στόχο του.”

Ρεπορτάζ: Ελεάννα Μαυροπούλου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ