Ο Πέτρος Δημητρίου μετά την ήττα από τον Απόλλων Πόντου, δήλωσε:

«Είμαι 32 χρόνια στο ποδόσφαιρο και έχω φτάσει 60 χρονών. Η μόνη πικρία που έχω από τη θητεία μου στην ομάδα είναι πως υπήρξαν άνθρωποι από το Αίγιο που στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ μου έβριζαν την μάνα που δεν είναι στη ζωή.

Για το παιχνίδι, τώρα, υπήρξαν πολλές δυσκολίες και μέσα στο 90λεπτο και κάποιες στιγμές το παλέψαμε αν και ουσιαστικά παίζαμε με εννέα παίκτες από τις ενοχλήσεις που είχαν τα παιδιά και δεν μπορούσαν να γίνουν άλλες αλλαγές.

Εμείς είχαμε καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά αισθάνθηκα σαν να παίζαμε εκτός έδρας. Είδαμε μπράβους στα αποδυτήρια μας, που δεν ήταν δικοί μας και τους λιγοστούς φιλάθλους μας, να με βρίζουν συνέχεια.

Υπάρχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τον Παναιγιάλειο και δεν επιθυμώ να παραμείνω σε όποια κατηγορία και να είναι η ομάδα. Με στεναχωρεί που 14 φίλαθλοι θέλουν τον Παναιγιάλειο να είναι ένα μικρό μαγαζάκι, κάτι που είναι αντίθετο στο όνομα του και την ιστορία του. Είναι άξιοι της μοίρας τους αυτοί που επιτρέπουν σε μια μικρή ομάδα ανθρώπων να κρατά τον Παναιγιάλειο χαμηλά.

Θα παραμείνω μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, στα δύο ματς που απομένουν δηλαδή, επειδή εμείς έχουν τα ματς με Αχαρναϊκό και Βέροια στο τέλος. Παλέψαμε με νύχια και με δόντια για να μείνουμε στην κατηγορία και πιστεύω πως η ομάδα θα μείνει».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ