Αλλαγές επί αλλαγών φαίνεται πως θα έχουμε στον Παναιγιάλειο. Οι μετοχές περνούν στα χέρια του Αιγύπτιου επιχειρηματία που τις τελευταίες μέρες ήταν σε συζητήσεις με τους διοικούντες τις ομάδες και όλα δείχνουν πως άμεσα επηρεάζεται και το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Το ματς με τον ΟΦΗ δεν αποκλείεται να ήταν το τελευταίο του Παναγιώτη Γκουτσίδη στον πάγκο της ομάδας. Αυτό, άλλωστε, έβγαινε και από τα όσα είπε ο τελευταίος στη συνέντευξη Τύπου, στην οποία μεταξύ άλλων εξήγησε πως δεν έχει καμία επαφή με την πλευρά του Αιγύπτιου.

Από εκεί και πέρα, στις εξέδρες για να δει το ματς βρέθηκε ο Πέτρος Δημητρίου και αυτό μόνο απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει. Γνωρίζει καλά τον Γιώργο Γκάμαρη (μαζί στη φωτογραφία, όπως και ο Δήμος Κασκαντίρης) με τους δύο να έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν.

Επαφές έχουν ήδη υπάρξει και όπως έλεγε στο περιβάλλον του ο 60χρονος τεχνικός -σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr- «είμαστε κοντά στο να αναλάβω την ομάδα». Ο ίδιος είναι θετικός στο να επιστρέψει στο Αίγιο, όπου ήταν και τη σεζόν 2009-10 με την ομάδα τότε στη Γ’ Εθνική.

Δεν αποκλείεται ακόμα και την Κυριακή (14/1) να υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα του προπονητή, το οποίο ενδέχεται να επηρεάσει και τους παίκτες. Τέλος, στο Αίγιο έχει ξεσπάσει μία φημολογία πως με την πλευρά του Αιγύπτιου επιχειρηματία είναι και ο έμπειρος παράγοντας Βασίλης Γκαγκάτσης.

Πηγή: a-sports.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ