“Ήρθαμε σήμερα να παίξουμε ένα παιχνίδι δυστυχώς με 13 παιδιά στην αποστολή. Βρίσκομαι 3 μέρες στον Παναιγιάλειο και συνάντησα μία ομάδα που έχει αποδυναμωθεί. Ήξερα τι συμβαίνει στην ομάδα, δεν είναι κάτι που δεν το ήξερα. Ήρθαμε σήμερα εδώ για να κινητοποιηθεί η ομάδα και να μπορέσουν να γίνουν κάποιες μεταγραφές και να κάνουμε μία ομάδα ανταγωνιστική, όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια γιατί έχω ξαναπεράσει.

Ήρθαμε εδώ να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Σίγουρα η προσπάθεια αγωνιστικά έγινε και πιστεύω ότι το πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής στο 2-1 δεν υπήρχε ούτε στο χάρτη. Δεν ξέρω αν θα αντέχαμε όμως γιατί είμαστε ακριβώς 11, αφού έχουν φύγει δώδεκα παίχτες. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί κατέβαλαν μία πολύ μεγάλη προσπάθεια. Όταν μπήκαμε μέσα στο παιχνίδι στην αρχή προσπαθήσαμε να το κερδίσουμε. Ελέγχαμε το ματς στα πρώτα 20 λεπτά και έγιναν δύο φάσεις με τον Σταματή και τον Καζναφέρη που θα μπορούσαμε να προηγηθούμε 0-2 . Πιστεύω δεν μας απείλησε ο Απόλλων Καλαμαριάς. Είναι μία αξιόλογη ομάδα, έχει παίχτες που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στην Α εθνική, αλλά σήμερα ανταποκριθήκαμε εμείς τα πρώτα 20 λεπτά του παιχνιδιού.

Δεχθήκαμε τα δύο τέρματα όμως δεν χάλασε η ψυχολογία μας, συνεχίσαμε, κάναμε το 2-1. Βγήκαμε να παίξουμε αλλά δυστυχώς το πέναλτι νομίζω δεν ήταν απ’ότι μου είπαν και τα παιδιά. Θέλω όμως να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, καλοί ήταν και οι δύο πιτσιρικάδες που έπαιξαν. Η αντεπίθεση για μας αρχίζει από την Τετάρτη. Δεν μπορείς να δουλέψεις με 11 ποδοσφαιριστές σαν προπονητής, να κάνεις τις επιλογές σου και να προσπαθήσεις να γυρίσεις το παιχνίδι. Συγχαρητήρια για την φιλοξενία και στον Απόλλωνα, εύχομαι να προλάβει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο, γιατί υπάρχει ακόμα χρόνος. Για την ομάδα μου εύχομαι να συσπειρωθούμε όλοι, παίχτες, φίλαθλοι και παράγοντες και αυτή η μεγάλη ομάδα να πετύχει το στόχο της που είναι η παραμονή.

” Σε ερώτηση που έγινε στον κύριο Δημητρίου για την ένταση της Παρασκευής στα γραφεία του συλλόγου χαρακτηριστικά είπε:”Δεν ξέρω γιατί βγήκε αυτό προς τα έξω, εγώ εκεί ήμουν δεν είδα κάποια ένταση. Είχαν καλέσει τους φιλάθλους να τους ενημερώσουν, εκεί υπήρχε μια ψιλο-ένταση, αλλά μετά ήρθε η διοίκηση όπως είχε υποσχεθεί στους παίχτες και πλήρωσε αν δεν κάνω λάθος από ένα μισθό με τη μορφή τραπεζικών επιταγών. Δεν καταλαβαίνω γιατί δόθηκε τόσο μεγάλη έκταση γιατί εγώ δεν είδα καμία ένταση. Εγώ πιστεύω ότι με την καινούρια διοίκηση, την συμπαράσταση παλιών ανθρώπων και τη στήριξη των φιλάθλων θα εξομαλυνθεί η κατάσταση. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα βρει και πάλι τη δυναμική της.”

Ρεπορτάζ: Ελεάννα Μαυροπούλου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ