Πέτρος Δημητρίου:

«Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι και δεν μπορώ να έχω παράπονο από την ομάδα μας. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένα παιχνίδι κέντρου, στο δεύτερο η ομάδα μας πιστεύω ότι είχε καθολική υπεροχή. Φάγαμε δύο αντεπιθέσεις και δεν κινδυνέψαμε σε κάτι άλλο. Το ρισκάραμε και αν ήμασταν πιο προσεκτικοί θα παίρναμε το παιχνίδι. Όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε. Είχαμε τους ίδιους στόχους.

Έχει πιο έμπειρο ρόστερ η Καλλιθέα, αλλά τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα. Έτρεξαν, πίεσαν, παίξαμε από τα πλάγια, βγήκαμε με κάθετες. Υστερήσαμε λίγο στον επιθετικό τομέα, όπου είχαμε πρόβλημα. Έκανα μόνο δύο αλλαγές, δεν είχα προβλήματα. Εξακολουθώ και λέω ότι η ομάδα μας κράτησε τη διαφορά από την Καλλιθέα και θέλει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία για να μείνει στην κατηγορία με 40 πόντους. Πιστεύω ότι μέχρι το τέλος θα τους διεκδικήσουμε αυτούς τους βαθμούς και απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους. Δεν έχω παράπονο.

Έδωσαν την ψυχή τους. Θα κρινόταν στο γκολ. Εμείς ακόμα και με τη νίκη θα ήμασταν πιο εξασφαλισμένοι, αλλά τώρα κρατάμε την απόσταση από την Καλλιθέα και συνεχίζουμε. Δίνω και ρεπό αύριο στην ομάδα για να ξεκουραστούν εν όψει Εργοτέλη. Η ομάδα στερήθηκε το θέμα του γκολ. Η Καλλιθέα έχει έμπειρους παίκτες. Εμείς πάμε με παιδιά, όπως ο Κάναλς και ο Χαρίτος που ήταν εξαιρετικοί. Και αν κερδίζαμε, θα συνεχίζαμε, όπως και αν χάναμε. Πιστεύω ότι αν τα παιδιά δείξουν ό,τι και την περασμένη εβδομάδα και αυτή, θα τα καταφέρουμε. Συγχαρητήρια και στην Καλλιθέα. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Αν εξαιρέσουμε έξι παιδιά οι υπόλοιποι οι δικοί μας δεν έχουν την εμπειρία της κατηγορίας, γι’ αυτό έμεινα ευχαριστημένος».

Γραμματίκας: 

«Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είχαμε κάνει πολύ καλή ανάλυση του αντιπάλου, ξέραμε ποιον έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο τα πήγαμε πολύ καλά. Είχαμε πιέσει πολύ και ήμασταν έτοιμοι να σκοράρουμε. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την προσπάθεια. Έχουμε ακόμα δρόμο και έτσι όπως δουλεύουμε στο τέλος θα πετύχουμε την παραμονή στην κατηγορία».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ