Νίκη χωρίς αντίκρυσμα πήρε σήμερα η Καλλιθέα στην Ελευσίνα, στο ντέρμπι της ουράς, όπου οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν με 3-1 και πλέον ελπίζουν σε παραμονή μόνο αν υποβιβαστεί κάποια ομάδα για εξωαγωνιστικούς λόγους ή γίνει αναδιάρθρωση της κατηγορίας. Ο Τσίπρας στο 48ο λεπτό άνοιξε το σκορ με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή και από εκείνο το σημείο η άμυνα των γηπεδούχων έχασε τη συνοχή της. Οι φιλοξενούμενοι έγιναν τα «αφεντικά» του ματς και έκανα το 0-3 με τους Μασέδο (80′), Κατσικογιάννη (82′), ενώ είχαν και δύο δοκάρια (Σταματάκος 49′, Κατσικογιάννης 69′). Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 89′ με τον Σιλιγαρδάκη, ο οποίος αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις.

ΣΚΟΡΕΡ: 89′ Σιλιγαρδάκης – 48′ Τσίπρας, 80′ Μασέδο, 82′ Κατσικογιάννης ΚΟΚΚΙΝΗ: 92′ Σιλιγαρδάκης

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Χρήστος Παντιώρας): Μακρυωνίτης, Αρναούτογλου (65′ Πάσχος), Γραικός, Κασνέτση, Καμπούρης (54′ Κολόκας), Κωνσταντινίδης, Μουστάκης, Σιλιγαρδάκης, Κρισμάρεβιτς (54′ Δημόπουλος), Σταματάκης, Κορομηλάς.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σωτήρης Τζουμερκιώτης): Μιχελής, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Συριόπουλος, Τσώνης, Ντιακιτέ, Κατσικογιάννης, Γκίνη, Μασέδο (90′ Γουόρντεν), Τσίπρας (85′ Μάκο), Σταματάκος (71′ Μπέλης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σκουλάς (Θεσσαλίας) ΒΟΗΘΟΙ: Γεωργακόπουλος (Πειραιά), Κωνστάντιος (Εύβοιας)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ