Η απάντηση ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιγιάλειος στην Ε.Π.Σ.Αχαΐας:

“Στην ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. Αχαΐας για την έναρξη των πρωταθλημάτων στις κατηγορίες U-20, U-16, U-14,ο συντάκτης της αναίτια ρίχνει βέλη στην «Π.Α.Ε. Παναιγιάλειος» γράφοντας πως δήθεν αδιαφόρησε για το πρόγραμμα ανάπτυξης υποδομών.

Να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν ότι η «Π.Α.Ε. Παναιγιάλειος» έχει δηλώσει συμμετοχή στα πρωταθλήματα τόσο για την U-20 όσο και την U-16, αλλά δεν συμμετέχει στο παραπάνω πρόγραμμα διότι ουδεμία εμπιστοσύνη έχει στις προθέσεις της Ε.Π.Σ.Α. και είναι εντελώς αντίθετη με την επιβολή κατάθεσης χρηματικού ποσού από κάθε ποδοσφαιριστή. Όταν ζητήθηκε εγγράφως το τί ακριβώς σημαίνει συμμετοχή στο πρόγραμμα και απάντηση δεν δόθηκε, τότε γίνεται κατανοητό πως κάτι σκοτεινό υπάρχει.

Επίσης, είναι άξιον απορίας γιατί στοχοποιείται ΜΟΝΟ η «Π.Α.Ε. Παναιγιάλειος» ενώ και άλλες ομάδες δεν συμμετέχουν στο εν λόγω πρόγραμμα. Μήπως άραγε γιατί απώτερος σκοπός είναι να γίνει η διοίκηση της Ε.Π.Σ.Α. αρεστή στις ομάδες της Πάτρας;  Όποιος και αν είναι ο σκοπός που σίγουρα δεν αγιάζει τα μέσα, επιβάλλεται απόλυτος σεβασμός στην «Π.Α.Ε. Παναιγιάλειος»!

Τέλος, καλό είναι να ξαναθυμηθούν κάποιοι και να ενημερώσουν και τον συντάκτη τους ότι η Ε.Π.Σ.Α. επιβάλλεται να είναι θεματοφύλακας για όλες τις ομάδες της Αχαΐας και πως έχει πάψει εδώ και χρόνια να ονομάζεται Ε.Π.Σ. Πατρών!”

Σας παραθέτουμε την ανακοίνωση της Ε.Π.Σ.Αχαΐας:

“Πραγματοποιήθηκε εχθές, Δευτέρα 2/10, η κλήρωση των παιδικών πρωταθλημάτων στις ηλικιακές κατηγορίες U-20,U-16,U-14.
Η συμμετοχή των ομάδων ξεπέρασε κάθε προηγούμενο καθώς συμμετέχουν 10 ομάδες στην κατηγορία U-20, 27 ομάδες στην κατηγορία παίδων U-16 και 34 ομάδες στην κατηγορία προπαίδων U-14.
Ιδιαίτερα ξεχωριστή η συμμετοχή από την περιοχή της Αιγιαλείας. Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας αισθάνεται έντονα την ανάγκη να ευχαριστήσει τους παράγοντες για την προσπάθεια που κάνουν στην συγκεκριμένη περιοχή παρόλο που η ΠΑΕ Παναιγιάλειος έχει αδιαφορήσει για το πρόγραμμα ανάπτυξης υποδομών.
Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας για πρώτη φορά θεσπίζει ένα πειραματικό όμιλο στην κατηγορία προπαίδων όπου όλες οι μακρινές μετακινήσεις θα πραγματοποιηθούν με έξοδα που θα αναλάβει η Ένωση.
Το πρόγραμμα αγώνων της κατηγορίας u-16 θα ανακοινωθεί έως την τετάρτη 4/10. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το συνολικό πρόγραμμα των αγώνων αρχικά ως γενικό πρόγραμμα αγώνων και αργότερα ως ακριβές πρόγραμμα με ώρες και γήπεδα. Το πρόγραμμα μπορείτε να δείτε στο σύνδεσμο http://epsa.goaly.net/index.php?r=tournament/index διαλέγοντας την κατηγορία.
Καλή έναρξη και καλή ποδοσφαιρική χρόνια σε όλους τους συλλόγους τους αθλητές και τους γονείς τους.”

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ