Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ με σημερινή του ανακοίνωση γνωστοποιεί πως εξασφάλισαν αδειοδότηση για το επόμενο Πρωτάθλημα της Football League οι ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ και ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ.

Οι υπόλοιπες  15 ΠΑΕ που συμμετείχαν στη διαδικασία αδειοδότησης δεν κατάφεραν να την εξασφαλίσουν.

Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ κατάφερε με σοβαρότητα, οργάνωση, σωστή διαχείριση, λογική και πολλή δουλειά την αγωνιστική περίοδο που έληξε προ ενός, περίπου, μήνα να εξυγιάνει πλήρως την ομάδα μας και να είναι σήμερα στην ευχάριστη θέση να διασφαλίζει αδειοδότηση πληρώντας όλα εκείνα τα κριτήρια που η κείμενη νομοθεσία ορίζει.

Αυτή η μεγάλη επιτυχία αποτελεί ρητά και κατηγορηματικά την ¨πυξίδα¨ της πορείας της ομάδας μας.

Η οικονομική και οργανωτική υγεία του Συλλόγου δεν πρόκειται να αποτελέσει ¨αντικείμενο¨ διαπραγμάτευσης με κανέναν και για κανέναν λόγο.

Με ακόμα μεγαλύτερη σύνεση, περισσότερη δουλειά και πλήρη αφοσίωση στο στόχο της διασφάλισης των κεκτημένων της σεζόν που ολοκληρώθηκε θα πορευτούμαι και τη νέα χρονιά δυνατά, αποφασιστικά, υπηρετώντας την αναβάθμιση του ¨προϊόντος¨ της Football League και στεκόμενοι ¨εμπόδιο¨ σε οποιονδήποτε και οτιδήποτε επιχειρήσει πισωγυρίσματα.

Η τήρηση των νόμων και η διασφάλιση του υγιούς ανταγωνισμού είναι οι βασικοί πυλώνες για αναβαθμισμένο πρωτάθλημα και ραγδαία βελτίωση του τελικού αποτελέσματος.

Αυτοί που προσπαθούν απαιτείται να ανταμείβονται και να προχωρούν μπροστά, ενώ αυτοί που επιδιώκουν μέσα από το ποδόσφαιρο να εξυπηρετήσουν σκοπούς άσχετους με το άθλημα θα μας βρίσκουν διαρκώς απέναντί τους.

Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια τον υπεύθυνο αδειοδότησης της ομάδας μας Γιώργο Πιέρρο και τον υπεύθυνο λογιστή μας Σωτήρη Παπαχριστόπουλο για την καταπληκτική δουλειά που έκαναν όλες τις προηγούμενες εβδομάδες, προκειμένου να φτάσουμε στη σημερινή επιτυχία της αδειοδότησης.

Επίσης, η Διοίκηση του Συλλόγου μας, απευθυνόμενη στο φίλαθλο κόσμο της Αιγιάλειας, αλλά και σε όλους τους φίλους του Παναιγιαλείου, όπου κι αν κατοικούν τους διαβεβαιώνει ότι δεν έχουν τίποτα να φοβούνται, να είναι υπερήφανοι για την ομάδα μας και απόλυτα σίγουροι πως η πορεία του Παναιγιαλείου θα εξακολουθεί να είναι ανοδική σε όλα τα επίπεδα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ