Μια ακόμα συνάντηση εργασίας είχε η Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ με το Προεδρείο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Αιγιαλείας που έχει στην αρμοδιότητά του, εκτός των άλλων και τη διαχείριση των αθλητικών χώρων του Δήμου μας.

Η συνάντηση έλαβε χώρα στα γραφεία της ΠΑΕ και το Νομικό Πρόσωπο εκπροσώπησε ο Πρόεδρός του, Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Σπηλιωτόπουλος και ο Αντιπρόεδρός του, Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Περικλής Παπαγιαννακόπουλος.

Από πλευράς της ΠΑΕ παρόντες στη σύσκεψη ήταν οι κ.κ. Α. Ρέλλας, Ν. Κυριαζόπουλος, Χρ. Σωτηρόπουλος, Θ. Σταθακόπουλος και Π. Γούσας.

Έγινε πλήρης ανάλυση και συζήτηση για όλα τα θέματα που άπτονται της συνεργασίας της ΠΑΕ με το ΝΠΔΔ (τεχνικές παρεμβάσεις στα αποδυτήρια του δημοτικού σταδίου Αιγίου, καλλωπισμός χώρων σταδίου, αίθουσα τύπου και συνεντεύξεων σταδίου κ.λ.π.).

Επανεξετάστηκε το θέμα μόνιμης προπονητικής στέγης για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, θέμα που βρίσκεται σε καλό δρόμο και κατά πάσα πιθανότητα θα οριστικοποιηθεί έως τα τέλη του τρέχοντος μήνα.

Επίσης, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ είναι σε αναμονή της πρόσκλησης υπογραφής σύμβασης παραχώρησης χρήσης (25 ετών) για τον αθλητικό χώρο των Νικολαιϊκων Αιγιαλείας, πράγμα που αναμένεται να έχει πλήρως ολοκληρωθεί εντός του Ιουνίου (ήρθε η σχετική έγκριση από την Αποκεντρωμένη Περιφέρεια).

Αυτού του είδους οι συναντήσεις θα συνεχιστούν σε τακτά χρονικά διαστήματα, μιας και η άψογη συνεργασία ΠΑΕ και ΝΠΔΔ έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες και συνεχίζεται δυναμικά προς όφελος τόσο της τοπικής κοινωνίας, όσο και της αγαπημένης μας ομάδας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ