Απάντηση της ΠΑΕ Παναιγιάλειος στην ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών:

“Η διοίκηση του Παναιγιαλείου θέλει να ενημερώσει  όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας, με αφορμή την κακόβουλη ανακοίνωση που βγήκε με την δήθεν διαμαρτυρία των ποδοσφαιριστών.

Τα φαντάσματα του παρελθόντος ακολουθούν πάντα πίσω στο σκοτάδι θέλοντας να κάνουν κακό στην ομάδα μόνο για το συμφέρον τους.

Αυτά τα γεγονότα επανέρχονται στην μνήμη των φίλων του Παναιγιαλείου για τρίτη ή τέταρτη φορά.

Ζημιά θέλουν να κάνουν γιατί πλέον διαπίστωσαν ότι η ομάδα με τους νέους επενδυτές βρίσκεται στην τελική ευθεία για την αναγέννηση της τόσο στο διοικητικό αλλά και στο αγωνιστικό κομμάτι.

Από εδώ και πέρα θα είναι υπόλογοι και υπεύθυνοι για ότι συμβεί, οι γνωστοί άγνωστοι.

Γιατί όταν βρίσκονται επενδυτές θέλουν να επανέλθουν κάνοντας ζημιά με οποιονδήποτε τρόπο?

Όσο για την ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών  θα έπρεπε να αναφέρει τα ονόματά τους, καθώς σήμερα η πλειονότητα των παικτών μας ενημέρωσε ότι δεν συμμετείχαν, και δεν υπόγραψαν την ανακοίνωση.

Οι ποδοσφαιριστές είχαν ενημερωθεί πριν από το παιχνίδι με τον Άρη ότι μετά την συμφωνία στις 22/04/2018 θα γινόταν η ολοσχερής εξόφληση των δεδουλευμένων τους. Γιατί βιάστηκαν 5 ημέρες νωρίτερα να βγάλουν μια ανακοίνωση που μόνο ζημιά μπορεί να κάνει;

Οι ποδοσφαιριστές σιτίζονται με εβδομαδιαίο πρόγραμμα (που είναι στην διάθεσή σας) και το έχουν αποδεχτεί, και σίγουρα μέσα στο πρόγραμμα υπάρχουν και όσπρια που είναι σήμερα ακριβότερα από το κρέας.

Οι ποδοσφαιριστές πηγαίνουν αποστολή στα καλύτερα ξενοδοχεία 5 και 4 αστέρων με πλήρη γεύματα.

Αυτό ακριβώς το πρόγραμμα ακολούθησαν στο εκτός έδρας παιχνίδι και με τον ΑΡΗ στην Θεσσαλονίκη.

Μετά το τέλος του αγώνα ο κος  Βασίλης Τσακιρίδης  φίλαθλος του Παναιγιαλείου που μένει μόνιμα στην Κατερίνη όπως  σε κάθε παιχνίδι που δίνει  η  ομάδα μας κοντά στην Κατερίνη κάνει το τραπέζι σε όλη την αποστολή σε συγκριμένο εστιατόριο. Στην αναμέτρηση της Κυριακής όμως και επειδή θα ήταν αρκετά χρονοβόρο και κουραστικό η ομάδα να πάει στην Κατερίνη για να δειπνήσει, προτίμησε να δώσει στους ποδοσφαιριστές ένα χρηματικό ποσό ίδιο σε αξία με αυτό που θα έδινε στο εστιατόριο.

Η διοίκηση τον ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά για αυτή του την κίνηση με μια αναμνηστική φανέλα του Παναιγιαλείου μικρό δείγμα της αγάπης μας προς όλους αυτούς που είναι κοντά στην ομάδα, τους γνήσιους και χωρίς υστεροβουλίες που θέλουν να βοηθήσουν τον τόπο τους.

Αυτοί οι «κύριοι» που έβγαλαν την κολάσιμη ποινικά ανακοίνωση γιατί δεν την έβγαζαν και τις άλλες χρονιές που είχαν 7 μήνες να πληρωθούν, και πάλι ο ίδιος φίλαθλος έκανε το τραπέζι στην ομάδα?

Όσο για την σίτιση των παικτών η διοίκηση θέλει να ενημερώσει ότι υπάρχει  καθημερινά στο ιδιόκτητο εστιατόριο που έχει  (όχι στον δρόμο σε κεσεδάκια) και μάλιστα 2 φορές την ημέρα (μεσημέρι –βράδυ)με πρόγραμμα από αθλίατρο μη εξαιρουμένους και τους Αιγιώτες ποδοσφαιριστές.

Όσο για την διαμονή, η διοίκηση έχει προπληρώσει μέχρι τέλος της αγωνιστικής περιόδου όλα τα διαμερίσματα όλων των ποδοσφαιριστών σε συγκεκριμένο χώρο ώστε να είναι όλοι μαζί.

Κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν δέχθηκαν να μετακομίσουν στα νέα διαμερίσματα αλλά με δική τους ευθύνη παρέμειναν στα ήδη υπάρχοντα.

Κύριοι η διοίκηση προσπάθησε να τελειώσει την συμφωνία με τους επενδυτές προσπαθώντας για το καλύτερο παρότι την τεράστια προσπάθεια αντιμετώπισε τεράστια προβλήματα με δόλο και σκοπιμότητα.

Ένα από αυτά είναι και το σημερινό που μας παρουσιάσθηκε από, ίσως μερίδα ποδοσφαιριστών που δεν φέρει καμία υπογραφή  και όνομα.

Σας τονίζουμε ότι όποια οικονομική υποχρέωση υπάρχει από την ΠΑΕ Παναιγιάλειος προς όλους με τους οποίους έχει συνεργαστεί και συνεργάζεται θα εξοφληθούν στο ακέραιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Όσο για τα φαντάσματα του παρελθόντος θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να σταθούν εμπόδιο στη νέα σελίδα που ανοίγεται στον ιστορικο σύλλογο.

Υ.Γ. Η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί και τους 27 ποδοσφαιριστές που ήταν παρόντες στη προπόνηση, δείχνοντας έτσι ότι η ανακοίνωση που  είδε το φως της δημοσιότητας  δεν ήταν από δική τους πρωτοβουλία αλλά έγινε κάτω από πίεση που ίσως να δεχτήκαν από έξω διοικητικούς παράγοντες.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

          ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΚΑΝΤΗΡΗΣ”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ