Κατηγορηματικός ο Ηλίας Αρκούδης σχετικά με το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στην Football League.

Ο Στέλιος Σφακιανάκης ζήτησε παράταση (οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το σχετικό έγγραφο εστάλη την Παρασκευή) ώστε να εξοπλιστούν όλα τα γήπεδα με κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, όμως το αίτημα δεν γίνεται αποδεκτό. Τουλάχιστον αυτό υποστήριξε το μέλος της ΕΕΑ, Ηλίας Αρκούδης, ο οποίος σε δηλώσεις του στον Arena fm 89,4 τόνισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να διεξαχθεί ματς χωρίς κάμερες. Παράλληλα μίλησε για την καταγγελία του ΑΟ Τρίκαλα αλλά και το θέμα του Άρη.

Αναλυτικά ο Αρκούδης είπε:

Αναφορικά, με τη Βέροια και την καταγγελία των Τρικάλων , είπε: «Η καταγγελία απερρίφθη καθώς δεν είχε νόημα, από την στιγμή που εγκρίθηκε η μεταβίβαση των μετοχών. Η μεταβίβαση έχει ένα ελάττωμα, ότι δεν πήραν εκ των προτέρων την έγκριση επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού, η οποία προβλέπεται ρητά από τον νόμο. ».

Για το θέμα του Άρη , για το οποίο συνεδριάζουν την Πέμπτη, ανέφερε:

«Ο Άρης ακόμα δεν μας έχει υποβάλει τον πλήρη φάκελο για την καινούργια ιδιοκτησία, μας έχει υποβάλει εμπρόθεσμα ένα μέρος των παραστατικών και γι’ αυτό τους καλέσαμε για να μας προσκομίσουν και τα υπόλοιπα που χρειάζονται για να εγκρίνουμε και την νέα ιδιοκτησία. Κατόπιν τούτου, θα πρέπει να υποβάλουν παράλληλα και τον φάκελο για αδειοδότηση για συμμετοχή στο πρωτάθλημα, στο οποίο δεν νομίζω να έχουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Λογικά θα είναι τυπική διαδικασία.».

Στο τέλος ανέφερε:

«Πλέον δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αγώνας χωρίς να λειτουργήσουν οι κάμερες και χωρίς να υπάρχει το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Αν γίνει τέτοιος αγώνας, η παράβαση θα είναι σοβαρότατη. Αυτό ισχύει και για την football League, όχι μόνο για την Super League.».

Πηγή:flnews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ