Παναγιώτης Γκουτσίδης: 

“Ξέραμε ότι είχαμε να δώσουμε έναν δύσκολο αγώνα σε μια έδρα πολύ δυνατή, αλλά συγχρόνως απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Έχει δείξει μέχρι τώρα ότι είναι πραγματικά μια ομάδα και παλεύει όλα τα παιχνίδια για να τα κερδίσει, είτε εντός, είτε εκτός.

Πιστεύω ότι μέχρι να δεχτούμε το γκολ δείξαμε ένα καλό πρόσωπο, δεν κινδυνεύσαμε άμεσα να δεχτούμε τέρμα και είχαμε τις ευκαιρίες να κάνουμε ένα γκολ και να προηγηθούμε. Δυστυχώς μετά από κάποιες ευκαιρίες της Παναχαϊκής δεχτήκαμε ένα εύκολο γκολ. Εκεί πιστεύω ότι οι παίκτες απογοητεύτηκαν και δέχτηκαν από το 67′ την ήττα.

Αυτό είναι ένα πρόβλημα. Πρέπει να δουλέψουμε και σε αυτό το κομμάτι όσον αφορά στην προσωπικότητα κάθε παίκτη. Το να δέχεται μια ομάδα ένα γκολ, είτε στο 60′, είτε στο 80′, όταν έχει χρόνο έστω και λίγο να παλεύει να γυρίσει το παιχνίδι. Εμείς από τη στιγμή που δεχτήκαμε το γκολ δεν δείξαμε καν την προσπάθεια αυτή. Το θετικό είναι ότι μέχρι να το δεχτούμε, η ομάδα έδειξε ότι πατάει καλά στα πόδια της, αμυντικά ήμασταν αρκετά καλά και εκμεταλλευτήκαμε τις αδυναμίες του αντιπάλου.

Δεν έγινε το γκολ. Αν γινόταν ίσως να είχε άλλη μοίρα το παιχνίδι. Τελείωσε αυτό, το ξεχνάμε. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη και πρέπει να παλέψουμε. Είμαστε ο Παναιγιάλειος και πρέπει να παλέψουμε ό,τι καλύτερο στην έδρα μας και να πάρουμε κάτι. Αφού δεν μπορέσαμε σήμερα, τουλάχιστον να πάρουμε την Τετάρτη.

Η ομάδα θέλει δουλειά. Έχουμε τη διάθεση να προσπαθήσουμε να την κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερη για να παίρνει πόντους σε κάθε γήπεδο”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ