Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος κατέθεσε σήμερα στην αρμόδια επιτροπή τον φάκελο με όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούντο, ώστε να πάρει την άδεια συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα 2017/18 της Football League. Η «μελανόλευκη» διοίκηση μάλιστα, κατέθεσε πολύ νωρίτερα τον φάκελο από την προβλεπόμενη και καταλυτική ημερομηνία(6/6), όσον αφορά το πρώτο στάδιο της αδειοδότησης, δείχνοντας έτσι ότι αυτό το καλοκαίρι το μόνο που θα απασχολήσει τους φιλάθλους του Παναιγιαλείου εν΄ όψει της νέας χρονιάς θα είναι-μόνο- το μεταγραφικό παζάρι της ομάδας.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι ομάδες της Football League, όσον αφορά την αδειόδοτηση, θα περάσουν από τρία διαφορετικά στάδια. Η επόμενη ημερομηνία για την κατάθεση των απαραιτήτων εγγράφων για το δεύτερο στάδιο είναι η 15 Ιουνίου. Ωστόσο, πρόθεση των διοικούντων  του Παναιγιάλειου είναι να κατατεθούν τα απαραίτητα νωρίτερα από την συγκεκριμένη ημερομηνία.

Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ, ο Παναιγιάλειος θα είναι μία από τις λιγοστές ομάδες που θα περάσουν χωρίς να αντιμετωπίσουν πρόβλημα με την αδειοδότηση τους.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ