Ο Παναιγιάλειος μπαίνει στην τελική… ευθεία, όσον αφορά τον μεταγραφικό του σχεδιασμό. Οι «μελανόλευκοι» θα κινηθούν στην αγορά, σίγουρα, για τέσσερις μεταγραφές και πιο συγκεκριμένα για την απόκτηση δύο επιθετικών, ενός δεξιού μπακ και ενός «δεκαριού». Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι δύο επιθετικοί είναι πολύ πιθανόν να είναι από την ξένη αγορά.

Φυσικά οι μεταγραφικές κινήσεις του Παναιγιαλείου δεν θα περιοριστούν μόνο σε αυτές τις τέσσερις θέσεις, απλά οι συγκεκριμένες θέσεις αποτελούν προτεραιότητα.

Σε αυτό το πλαίσιο, αναμένονται και 2-3 ποδοσφαιριστές στην «πρώτη» της ομάδας, οι οποίοι θα δοκιμαστούν από τον «μελανόλευκο» τεχνικό και αν … πείσουν, θα αποκτηθούν.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως ο Παναιγιάλειος είναι η μοναδική ομάδα, μαζί με τα Τρίκαλα,  που πήρε αδειοδότηση. Όλο αυτό, συνεπάγεται με ευκολία στις μεταγραφές και πως όσο ο χρόνος  περνάει, θα είναι… σύμμαχος της ομάδας. Και αυτό, διότι πολλοί ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, με την πάροδο του χρόνου και χωρίς να έχουν ποδοσφαιρική… στέγη, θα ρίξουν τις απαιτήσεις τους και θα αποτελούν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε να κινηθεί ο Παναιγιάλειος και να… παίζει με τους δικούς του όρους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ