Επιστροφή στα πάτρια εδάφη μετά από  ημέρες για τον Παναιγιάλειο, ο οποίος υποδέχεται αύριο το μεσημέρι στις 3.00 στο δημοτικό στάδιο Αιγίου τον Αγροτικό Αστέρα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της football league.

Οι Μαυραετοί που αναζητούν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά παράλληλα και το πρώτο τους φετινό γκολ, θα επιδιώξουν με κάθε τρόπο να φθάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα, που θα τους ανεβάσει όχι μόνο βαθμολογικά, αλλά κυρίως ψυχολογικά.

Όσον αφορά τώρα την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα αυτή ιδρύθηκε το 1932 έχει χρώματα το πράσινο και το άσπρο και χρησιμοποιεί σαν έδρα της το “Δημήτρης Κοντικάκης”, χωρητικότητας μόλις 2.300 θεατών. Με τον Νίκο Νεντίδη τον 50χρονο  Έλληνα προπονητή στον πάγκο του βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με συγκάτοικο τον Απόλλωνα Σμύρνης, έχοντας συγκεντρώσει 9 βαθμούς έχοντας δηλαδή το απόλυτο (3Χ3=9) και τέρματα 7 υπέρ – 2 κατά. Εντός έδρας έχει 2 νίκες (Τρίκαλα 3-1, Καλλιθέα 5-3) και εκτός 1 νίκη ( Χανιά 2-0).

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο κ. Δημήτρης Γκοβέσης από τον Σύνδεσμο Αρκαδίας, ο οποίος δεν έχει ξανασφυρίξει σε αγώνα football league.

Όσον αφορά την μικρή προϊστορία ανάμεσα στις δύο αυτές ομάδες σε επαγγελματικό επίπεδο σε 2 αγώνες έχουν ισάριθμες ισοπαλίες. Αναλυτικά:

ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 2015/16  

Αγροτικός Αστέρας – Παναιγιάλειος 0-0

Παναιγιάλειος – Αγροτικός Αστέρας 2-2 (Λινάρδος, Σανδραβέλης)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ