Ο Παναιγιάλειος ήταν να αντιμετωπίσει αύριο σε φιλικό παιχνίδι , στο Άργος, τον Παναργειακό. Ωστόσο, το εν λόγω παιχνίδι ακυρώθηκε αφού η ομάδα της Αργολίδας, την προσεχή Τετάρτη, έπειτα από σχετικά απόφαση της ΕΠΟ,  θα έχει εμβόλιμη αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Η ακύρωση του αυριανού παιχνιδιού, όπως είναι φυσικό, αλλάζει και τα δεδομένα του Λεωνίδα Βόκολου. Και αυτό διότι οι περισσότερες ομάδες είχαν προγραμματίσει ήδη να δώσουν φιλικά ματς το Σαββατοκύριακο, με αποτέλεσμα ο Παναιγιάλειος να μένει εν τέλει χωρίς να παίξει φιλικό παιχνίδι, πριν την έναρξη (και πάλι) των αγωνιστικών του υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα. Σημειωτέον, ότι ουσιαστικά δεν υπήρχαν και διαθέσιμες ομάδες, ενώ τα χρονικά περιθώρια δεν επέτρεψαν στους Αιγιώτες να βρουν κάποιον άλλο σύλλογο.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη, οι ποδοσφαιριστές του Παναιγιάλειου θα πάρουν αναγκαστικό ρεπό αύριο, αφού δεν υπάρχει διαθέσιμο γήπεδο για προπόνηση. Μιλάμε για μία κατάσταση, άκρως τραγελαφική, που δεν αρμόζει για μια ομάδα Β΄Εθνικής, όπως ο Παναιγιάλειος και στην οποία η ομάδα δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη.

Τέλος, να πούμε ότι πριν από το αυριανό αναγκαστικό ρεπό, οι «μελανόλευκοι» προπονήθηκαν σήμερα το πρωί στο γήπεδο του Δημητρόπουλου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ