Μία ακόμα “φιλική” ήττα γνώρισε σήμερα ο Παναιγιάλειος, που στο Ε.Α.Κ. Βόλου έχασε από τον Νέο Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Βόλου με σκορ 1-0, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τής ομάδας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Football League.
Οι “μελανόλευκοι”, εμφανώς επηρεασμένοι από τις επίπονες διπλές προπονήσεις στο γήπεδο Πορταριάς όπου πραγματοποιούν το δεύτερο και πιο βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, παρουσίασαν δύο πρόσωπα στο σημερινό παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα που είναι εμφανώς πιο έτοιμη, καθώς έχει ξεκινήσει προετοιμασία από τις αρχές Ιουλίου.
Στο πρώτο μέρος οι παίκτες μας ήταν μέτριοι, ωστόσο στο δεύτερο 45λεπτο βελτιώθηκαν και θα μπορούσαν όχι μόνο να προηγηθούν αλλά να πάρουν και τη νίκη, εάν ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια, όμως ο Σταματής (50′ και 65′) και ο Κόκορης (82′) “σπατάλησαν” τις πολύ καλές ευκαιρίες που τους δόθηκαν.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Τσάπαλος (30′ Πολίτης – 60′ Αθανασίου), Τσερκέζος (57′ Ρέλλας), Παπαχρήστος (57′ Κάναλς), Στίκας (73′ Σακελλαρόπουλος), Ντέμο (46′ Βατουσιάδης), Γκούμας (70′ Σμίλτος), Γαβριηλίδης (57′ Μπρους), Σκαρτσίλας (60′ Γκούφας), Σταματής (78′ Μπίτρας), Κριστέτο (80′ Κόκορης), Ρινάλντι (46′ Κοντοχρήστος)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ