Στατιστικά αγώνα
1 Γκολ 0
Σύνοψη αγώνα

 

Ο τυπικά γηπεδούχος (γήπεδο Καμαρών) Παναιγιάλειος επικράτησε της Νίκης Προαστείου με το ισχνό 1-0, στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 2ου Ομίλου της Α΄Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α. Οι "μελανόλευκοι" δεν έπιασαν τα γνωστά αγωνιστικά τους στάνταρ και με "χρυσό" σκόρερ, όπως αποδείχθηκε, το Βασίλη Χριστόπουλο, κατάφεραν να λυγίσουν την αντίσταση της πατρινής ομάδας.

Το νικητήριο τέρμα για τους Αιγιώτες ήρθε μόλις στο 5΄λεπτό της αναμέτρησης, έπειτα από ωραία συνεργασία των παικτών του Παναιγιαλείου και πλασέ του Χριστόπουλου. Ωστόσο, η ομάδα του Αιγίου δεν κατάφερε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ, που ταυτόχρονα θα έδιωχνε το άγχος μακριά, με αποτέλεσμα να υπάρχει άγχος ως το τελευταίο σφύριγμα του παιχνιδιού.

Πάντως, πρέπει να σημειωθεί πως και η Νίκη Προαστείου δεν απείλησε ουσιαστικά την εστία του Αθανασόπουλου, αν και σε γενικές γραμμές έδειξε μία αρκετά δουλεμένη ομάδα, Αυτό που μετράει πάντως είναι οι τρεις βαθμοί, αφού έτσι και αλλιώς στο τέλος του πρωταθλήματος όπου θα γίνει και το... ταμείο, κανείς δεν θα θυμάται τις εμφανίσεις αλλά το αποτέλεσμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ