Αν και κοντεύουμε στα μισά του Νοεμβρίου, στο πρωτάθλημα της Football League έχουν διεξαχθεί μόνο οι δυο πρώτες αγωνιστικές. Μάλιστα, μετά την αναβολή επ’ αόριστον σε όλα τα εθνικά πρωταθλήματα, αναβάλλονται, όπως είναι λογικό και όλα τα ματς της 3ης αγωνιστικής.

Όπως πάει το φετινό πρωτάθλημα, που από την αρχή ήταν γεμάτο προβλήματα (χωρίς τηλεοπτική στέγη, χωρίς χορηγούς) δεν ξέρουμε το πότε θα, και αν, (ρητορικό) ολοκληρωθεί.

Το καλό στην όλη υπόθεση είναι ότι ο Παναιγιάλειος, όπως και όλες οι ομάδες, θα μπορούν σε λίγο καιρό, τον Ιανουάριο, να ενισχυθούν σημαντικά (οποίες φυσικά έχουν την δυνατότητα) , με μόλις ολοκληρωμένο το 1/3,του πρωταθλήματος.

Σε αυτά τα πλαίσια.. η Αιγιώτικη ομάδα βολιδοσκοπεί την περίπτωση του… γνωστού σε όλους μας από την παλιά θητεία του αιγιώτη ποδισφαιριστή στον Παναιγιάλειο, Παύλου Μητρόπουλου.

Ο έμπειρος αμυντικός χαφ έμεινε ελεύθερος από την “Ακρόπολις”  και είναι σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού στη καριέρα του.

Μιλάμε για μια περίπτωση άκρως ενδιαφέρουσα για την Μαύρη Θύελλα, η οποία αν καρποφορήσει θα είναι μια μεταγραφή ουσίας.

Στον αντίποδα, από ότι φαίνεται μόνο τα τυπικά μένουν για την λύση του συμβολαίου, του Χρήστου Αθανασοπούλου με τον Παναιγιάλειο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ