Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ δείπνησε μαζί με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας την Πέμπτη το βράδυ στα όμορφα Σελιανίτικα, στο κατάστημα “ΣΥΝ ΕΝΑ”, το οποίο είναι και το εστιατόριο που φιλοξένησε όλη τη φετινή σεζόν τους ποδοσφαιριστές μας.

Ο Πρόεδρος Αντώνης Ρέλλας, ο Αντιπρόεδρος Νίκος Κυριαζόπουλος και το μέλος της Διοίκησης Παναγιώτης Γούσας ευχαρίστησαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, το τεχνικό της επιτελείο και συνολικά όλους τους συντελεστές της φετινής επιτυχημένης πορείας του Παναιγιαλείου στο Πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League.

Στην ομιλία του ο Αντώνης Ρέλλας ζήτησε προσπάθεια, προσοχή και σοβαρότητα έως και την Κυριακή το βράδυ που ολοκληρώνεται η φετινή αγωνιστική προσπάθεια στα Τρίκαλα, ευχαρίστησε όλους για τη μεγάλη τους προσφορά και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι.

“Παρουσιάζοντας” το Νίκο Κυριαζόπουλο τόνισε πως πρόκειται για έναν άνθρωπο με τεράστια αγάπη στον Παναιγιάλειο, χάρη στον οποίο η ομάδα φέτος ολοκλήρωσε με επιτυχία το “μαραθώνιο¨ της Football League, έναν άνθρωπο με μεγάλη διάθεση προσφοράς και τον ευχαρίστησε δημόσια για όλα όσα έκανε, αλλά και για όλα όσα μαζί σχεδιάζουν για το μέλλον του “μελανόλευκου” Συλλόγου.

Ο Αντιπρόεδρος Νίκος Κυριαζόπουλος στη σύντομη παρέμβασή του συνεχάρει τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για την επιτυχή ολοκλήρωση της πολύ δύσκολης φετινής χρονιάς και υποσχέθηκε καλύτερες μέρες ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με αναλυτική συζήτηση μεταξύ των διοικούντων την ΠΑΕ και του τεχνικού επιτελείου, με επικεφαλής το Δημήτρη Σπανό, τόσο για τα φετινά πεπραγμένα, όσο και για τα επόμενα βήματα που θα καταστήσουν τον Παναιγιάλειο ακόμα πιο δυνατό, προκειμένου να διεκδικήσει περισσότερα πράγματα την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ