Ολοένα και χειρότερα γίνονται τα πράγματα στο… στρατόπεδο του Παναιγιαλείου. Οι ποδοσφαιριστές της «μελανόλευκης» ομάδας δείχνουν να έχουν φτάσει στα όρια τους και σήμερα, ουσιαστικά, έστειλαν (και) το πρώτο τους μήνυμα στη διοίκηση.

Πιο αναλυτικά, σήμερα, στην προπόνηση της ομάδας, οι παίκτες περίμεναν μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται, κάτι ωστόσο που δεν πραγματοποιήθηκε από την διοίκηση. Το χειρότερο πάντως, όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες, ήταν ότι δεν έδωσε το παρών κάποιος άνθρωπος από την διοίκηση ώστε να τους μιλήσει.

Οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους, έπειτα και από την τροπή που πήραν τα πράγματα, κατέληξαν στη λύση της αποχή, με αποτέλεσμα να μην γίνει η προπόνηση, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα εν όψει της συνέχειας που έπεται.

Να σημειωθεί πως η λύση της αποχής προκρίθηκε μετά από ψηφοφορία μεταξύ των παικτών, αφού υπήρξαν και παίκτες που δεν ήταν σύμφωνοι με αυτή την μέθοδο.

Ωστόσο, οι παίκτες του Παναιγιαλείου, αφού μίλησαν και με το τεχνικό τιμ(δεν είχαν κανένα πρόβλημα μαζί τους), ακολούθησαν δικό τους πρόγραμμα για να διατηρηθούν οι ίδιοι σε καλή σωματική κατάσταση.

Το μόνο σίγουρο πλέον, είναι πως τα περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν επικίνδυνα στην ομάδα μας και πλέον απαιτείται μία λύση, που να μην είναι χρονοβόρα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ