Καμία σχέση με τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια, δεν έχει το φετινό που διανύουμε, για τον Παναιγιάλειο. Οι «μελανόλευκοι» δουλεύουν με τις… μηχανές τους στο «φουλ» εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Ήδη, η «Μαύρη Θύελλα» έχει προχωρήσει στην απόκτηση του Αντώνη Βατουσιάδη, ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Στέλιο Κρητικό, Ηλία  Τσιλιγκίρη και Λεωνίδα Σκαρτσίλα ώστε να ανανεώσουν την συνεργασία τους.

Άλλωστε όπως έχει δηλώσει και ο  Δημήτρης Σπανός, μέλημα του είναι να διατηρηθεί ο βασικός κορμός  από την φετινή ομάδα και να γίνουν ποιοτικές προσθήκες με ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Σε αυτό το πλαίσιο μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως προτεραιότητα της ομάδας είναι και η απόκτηση ενός έμπειρου κεντρικού αμυντικού.

Τέλος, οι «μελανόλευκοι», εκτός από τις μεταγραφές, προγραμματίζουν και τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουν στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους. Έτσι στις 29 Ιουλίου, η Αιγιώτικη ομάδα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας, σε ένα πολύ δυνατό τεστ , τον Παναιτωλικό.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ