Δεν ανέδειξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο οι σημερινές εκλογές στον Παναιγιάλειο καθώς δεν υπήρξε κανένα απολύτως ενδιαφέρον απο πλευράς παραγόντων να αναλάβουν το τιμόνι της ιστορικής ομάδας. Σημαντικό εμπόδιο για να εμπλακούν στα διοκητικά της μελανόλευκης ομάδας είναι η οφείλη στον ΕΦΚΑ (ΙΚΑ) των 375.000€, που έχει δημιουργηθεί απο τις διοικήσεις των περασμένων ετών, όταν έγινε το λάθος και η ομάδα δεν έγινε ΠΑΕ και αγωνίστηκε στην Γ! Εθνική  σαν ΤΑΠ με το ΑΦΜ του ερασιτεχνικού σωματείου.

Στη συνέχεια της συζήτησης για την εξεύρεση λύσης στην αιγιώτικη ομάδα, κατατέθηκαν προτάσεις, όπως ακόμα και για ίδρυση ΝΕΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ, με καινούριο καταστατικό σήμα και ότι άλλο απαιτεί ο νόμος, με ξεκίνημα από το πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας, ενώ πρόταση κατέθεσε και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Αντώνης Ρέλλας λέγοντας να προχωρήσει η ομάδα με την ίδια διοίκηση και στο νέο πρώταθλημα (κάτι που δεν επιθυμούν οι μέχρι πριν λίγο καιρό διοικούντες), και μετά τις εκλογές μαζί με άλλες ομάδες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα και δεν είναι λίγες να προσπαθήσουν να διαγραφεί το χρέος απο την νέα κυβέρνηση της χώρας.

Η πιό ρεαλιστική σκέψη  έγινε πάντως από πλευράς Θύελλας Αιγίου (ζήτησε μια διορία μέχρι την άλλη Τετάρτη 10 Ιουλίου, ώστε να την καταθέσει και επίσημα σαν πρόταση), που θα αλλάξε τα δεδόμενα γενικά στο αιγιώτικο ποδόσφαιρο, με τον κύριο Παξιμάδη και τον Κυριάκο Αθανασίου να δηλώνουν ότι δέχονται  να αλλάξει την επωνυμία της η Θύελλα Αιγίου σε Παναιγιάλειο, έχοντας καθαρό ΑΦΜ  και με παράγοντες του Παναιγιαλείου να εμπλέκονται στο νεό διοικητικό σχήμα να αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Έτσι η αγωνία για το μέλλον του ιστορικού συλλόγου μεγάλωνει και όλοι περιμένουν πλέον την επόμενη Τετάρτη 10 Ιουλίου την πρόταση και το αγωνιστικό πλάνο της Θύελλας Αίγίου για να την αποδεχτούν ή όχι..

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ