Ο Παναιγιάλειος φιλοξενείται στην αμαλιάδα από τον τοπικό Αστέρα, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 6ου Ομίλου της Γ΄Εθνικής. Οι “μελανόλευκοι” έχουν ως στόχο και μόνο τη νίκη που θα τους ανεβάσει βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά. Η αποστολή της Αιγιώτικης ομάδας αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές.

Δελτίο τύπου:

“Με πρωινή προπόνηση στο δημοτικό στάδιο Αιγίου η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στην Αμαλιάδα με τον Αστέρα, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου τής Γ΄ Εθνικής.
Αμέσως μετά την προπόνηση ο Χρήστος Παρασκευόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι, την οποία αποτελούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές μας:  Ντούνης, Μούζος, Παναγιωτόπουλος,  Κυριακόπουλος, Σούλης, Μέρο, Αϊντίν, Κουτρόπουλος, Σκούτας, Γραμματίκας, Κοτσόκολος, Λούγκος, Καλούδης, Σπυρόπουλος, Μπακατσέλος, Παπασπηλιόπουλος, Κούντικ, Καλόφωνος, Μητρόπουλος και Φουρτάδο.
Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές θα γευματίσουν αύριο στις 11π.μ στην ταβέρνα «Σπιτικό», ιδιοκτησίας Νίκου Σταμόπουλου, και στις 11.45π.μ. έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση της αποστολής με προορισμό την πόλη τής Ηλείας.”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ